Iulia Vântur joacă într-un serial de acțiune alături de fiul lui Bob Marley

De film, iulia vantur, serial, pe Ultimul update Marți, 03 septembrie 2019, 16:34
Iulia Vântur este parte din distribuția internațională a serialului de acțiune “Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless, cel care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones”, “The Fury” sau “Justice League” si de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox.

Iulia Vântur joaca rolul unei agente secrete de top, JO, care lucreaza pentru cea mai mare agentie secreta a Guvernului, unde se aduna cei mai buni profesionisti ai lumii pentru a solutiona cazuri importante: “Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolvă un caz. Este motivațională!”, – își descrie Iulia Vântur personajul.

Pregătirea pentru rol a fost ca o tabără militară pentru Iulia Vântur. S-a antrenat foarte mult și a învățat tehnicile de luptă specifice. aAtrenamentele pentru rol le-a făcut cu Daniel Lociccero, antrenor la Hollywood: “M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție. Așteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat muncă mi-a dat încredere să continui, să mă perfecționez și să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potriveste”, – a mai spus Iulia Vântur.

Din distributia serialului “Jack Stall Dead” mai fac parte, alături de Iulia Vântur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley si Silvio Sima.

Iulia Vântur joacă într-un serial de acțiune alături de fiul lui Bob Marley

Vezi imagini din serial cu Iulia Vântur în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!