Iulia Albu comentează ținuta Valentinei Pelinel: „A avut o apariție superbă”

De Mădălina Manole pe
Iulia Albu, temutul fashion editor, a comentat ținuta pe care a purtat-o Valentina Pelinel la cununia civilă cu Cristi Borcea. Iată că, Iulia a reușit să surprindă din nou, de această dată în mod pozitiv.

Iulia Albu a fost foarte încântată de rochia roșie purtată de Valentina Pelinel la cununia civilă și, în plus, a apreciat accesoriile purtate: „Valentina Pelinel a ratat o apariție frumoasă… pentru că Valentina Pelinel a avut o apariție superbă. Roșul nu este o culoare ușor de purtat, însă alegerea corectă a buchetului și a bijuteriilor în aceeași cromatică au făcut casă bună cu contrastul dat de argintiul antichizat al sandalelor Jimmy Choo.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea - cununie civila

Lipsa decolteului și lungimea protocolară a rochiei au dat un plus de finețe apariției Valentinei, ca și alegerea rujului roșu, aparent exagerată însă, în contexul ales, extrem de binevenită. O rochie roșie se poate purta doar cu o pereche de pantofi sau sandale roșii sau exact așa cum a purtat-o Valentina. Casă de piatră!”, a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

Citește și – Valentina Pelinel și Cristi Borcea fac nuntă în Bulgaria

Citește și – Raoul condamnat la închisoare. Ce a făcut artistul

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO