Ioana Ginghină, vacanță în Spania și în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la Adela

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 15:44

Ioana Ginghină  (43 de ani), actrița care joacă rolul lui Miki Scoarță în serialul Adela, s-a bucurat de o vacanță de 3 săptămâni în Spania și în Grecia, alături de iubitul ei, Cristi, dar și de fiica sa, Ruxandra, înainte de revenirea pe platoul de filmare. Serialul va avea premiera celui de-al doilea sezon joi, 19 august, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ioana Ginghină, vacanță în Spania și în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la Adela

„Întotdeauna am fost fascinată de liniștea pe care o au spaniolii, italienii și grecii. În Grecia merg an de an, doar că în locuri diferite. În Italia fusesem acum 2 ani, chiar înainte de pandemie. Așa că era cazul să revin în frumoasa Spanie. Am văzut Sagrada Familia, care m-a impresionat la fel ca prima dată.

Ioana Ginghină vacanță

Nu știu și nu pot să descriu această frumusețe care se pare că abia în 2026 va fi gata. Am mai vizitat Muzeul Picasso, cel mai renumit muzeu din Barcelona, Poble Espanyol. Este un sat de prezentare a diferitelor stiluri regionale din Spania, practic poți vedea toată Spania într-un sat.

Apoi Muzeul Ciocolatei și Muzeul Iluziilor din Barcelona, loc unde ne-am distrat foarte tare, iar o zi ne-am rezervat-o pentru Mănăstirea Montserratși Il Ponte del Diavolo, două locații cu peisaje superbe”, povestește Ioana despre vacanța din Spania.

Ioana Ginghină: „Dacă în Spania am fost pe vizitat, în Grecia mi-am dorit relaxare”

După șapte zile în Spania, pentru cei trei au urmat două săptămâni de plajă și relaxare în Grecia. „Merg în această țară de ani de zile și mă întorc de fiecare dată cu mare drag, dar nu în același loc. Iubesc locurile, clima, oamenii, mâncarea, cam tot, și de aceea, oricât îmi propun să schimb acest obicei, nu pot… nu vreau.

Vezi cele mai interesante obiective turistice din Europa, dar și locuri de vizitat in Bulgaria!

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Anul acesta am ales Skiathos, o insulă care a devenit populară după filmările musicalului Mamma Mia, care s-au ținut în mare parte pe insula Skopelos, dar și pe celebra plajă Koukounaries din Skiathos. Aventuri mari nu am ce să vă povestesc, pentru că, dacă în Spania am fost pe vizitat, aici în Grecia mi-am dorit relaxare, plajă, înot, somn.

Am vizitat celebra KouKounaries, Banana Beach, Agia Eleni, Agia Paraskevi, dar cele mai multe zile le-am petrecut pe Vasilias Beach. În general noi căutăm plaje liniștite, retrase, fără muzică , fără zgomot, cu maxim un rând de șezlonguri, pe o “limbă” de nisip”, a mai adăugat actrița.

Începând din 19 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări continuarea poveștii ce se bucură de o echipă de producție cu o vastă experiență în lumea serialului, dar și de o distribuție de excepție.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!