Ioana Ginghină nu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia nuntă

De Unica.ro, pe

Ioana Ginghină (44 de ani) și Cristi Pitulice se vor căsători anul acesta. Perechea s-a logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020.

Din fostul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol (46 de ani), Ioana are o fiică, Ruxandra, în vârstă de 14 ani. Ioana și Alexandru au divorțat în vara anului 2019, după 13 ani de mariaj. 

Acesta va fi a treia căsnicie a actriței. Ioana s-a căsătorit pentru prima dată la 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică (48 de ani).

Ioana Ginghină nu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia nuntă

Ioana Ginghină nu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia nuntă

„Ar trebui să urmeze nunta, dar, pentru că nu reprezintă o prioritate pentru nimeni, nu ne grăbim. Și ne e și bine așa… Pentru mine, personal, nu mai înseamnă neapărat ceva această nuntă. De fapt, de unde a pornit? Avem niște prieteni care ne-au cerut de nași. Ca să le putem fi lor nași, ar trebui să ne căsătorim”, a explicat actrița pentru Ciao.

„Ideea este că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul, pentru că nu au găsit restaurant anul acesta. Drept pentru care, da, probabil că undeva anul acesta o să fie și nunta. Acum, nunta nu o să fie o nuntă efectiv, o să fie o petrecere”, a completat.

„Noi nu avem nevoie de local și de altele, nu. Va fi o cununie civilă, o petrecere drăguță, cu prieteni și cam atât. Adică nu rochie, nu tam-tam, nu probleme…”, a mai spus actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Ioana Ginghină, vacanță în Spania și în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la „Adela”

„Cererea a fost simplă. (…) Când am văzut inel m-a luat un pic cu tăiat de respirație. (…) I-am zis: «Eu spun da, pentru că în momentul ăsta simt că alături de tine pot să merg mai departe». Am mai vorbit despre asta. Noi am făcut niște investiții împreună, drept pentru care avem deja un act care ne leagă cred că mai mult decât actul de căsătorie”, povestea actrița anul trecut, la Antena Stars.

„Noi am făcut deja niște investiții importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren și cealaltă parte era a foștilor mei socri. La partaj, am cumpărat partea lui Alexandru și acum am cumpărat cu Cristi partea foștilor socri”, a mai mărturisit actrița în iulie 2021, pentru OK! Magazine.

„Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură. Apreciez lucrurile pe care le face pentru mine, că-mi iubește copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a încheiat atunci.

Ioana Ginghină: „Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară”

„Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară pentru că nu mai sunt dispusă să mai fac un tratament. Acum câțiva ani am făcut și nu am avut neapărat un succes. Mai mult m-am îngrășat. Am discutat cu Ruxandra, dar ea este mult prea mare ca să o bucure sau să o întristeze acest eveniment”, mai declara actrița anul trecut.

„Din propria mea relație cu sora mea, ea e mai mică decât mine cu 11 ani, cred că de-abia de când a devenit ea mamă, deci de vreo 5 ani, suntem surori. Am fost tot timpul mamă-fiică. Eu am fost o mamă mai de gașcă așa pentru ea, pentru că era diferența mare de vârstă”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!