Inna câştigă 40.000 de euro pe oră

De Diana Sorescu, pe

Alexandra Elena Apostoleanu, aka Inna, este artista ce a cucerit Europa şi SUA cu hiturile ei. Conform Bravo, cântăreaţa a adunat până acum peste 800.000 de euro doar din muzică.

Inna prinde la public, se cere, se ascultă, se vinde. Reţeta succesului? Melodii în trend, numai bune de zbenguială prin cluburi şi de ascultat la maxim în maşină, plus o domnişoară brunetă, mignonă, dar cu forme apetisante şi voce care poate să facă faţă şi unui live.
Ce confirmă rezultatele ei fabuloase? Păi, să zicem aşa: un total de peste 75 de milioane de vizualizări pe Youtube, locul 1 în Bilboard Hot Dance Airplay SUA (le-a surclasat pe Britney Spears şi Lady Gaga!), numărul 1 în topurile muzicale din Polonia, Spania, Olanda, Belgia, Ungaria, un onorariu de 40.000 de euro atunci când vine vorba de concertele din străinătate, apariţii pe copertele FHM Cehia şi Franţa şi peste 500.000 de fani pe pagina oficială de Facebook, mai mulţi decât Kelis, Nelly Furtado, Taio Cruz sau Kelly Rowland. 
Acestea fiind spuse, nu-i de mirare că Inna noastră este, în acest moment, cel mai bun produs muzical exportat şi cel bine plătit artist român. Potrivit unui interviu acordat revistei Bravo, simpatica brunetă a strâns în doi ani de activitate nu mai puţin de 800.000 de euro şi nu credem că milionul e departe la cum evoluează lucrurile!

La început a fost „Hot”

Inna este un produs muzical ce s-a născut acum doi ani, în 2008, la iniţiativa băieţilor de la Play&Win şi nimeni nu a intuit vreo secundă succesul fantastic pe care urma să îl aibă. 

 

Totul a început cu piesa „Hot”. Versuri în engleză, destul de ambigue şi fără esenţă, însă o linie melodică antrenantă şi o voce bună, foarte bună chiar. Difuzările au început timid pe posturile de nişă house din România, dar uşor uşor febra „Hot” a prins din ce în ce mai bine, trecând graniţele ţării.

  

Şi uite aşa, la doar câteva luni de la lansare, single-ul a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia, un vis ce a prins contur şi a uimit-o chiar şi pe artistă. Au urmat hiturile „Amazing”, „Love”, „10 minutes” ori „Deja vu”, iar Inna a fost desemnată „Cel mai bun interpret român” în cadrul MTV Europe Music Awards.

Cu muzica e bine, cu engleza stăm mai rău!

  
Şi cum orice artist are parte de-a lungul carierei şi de situaţii şi momente mai puţin plăcute, Inna a trecut şi ea prin aşa ceva. După ce într-un interviu acordat T1Tv a chinuit într-un mare fel limba lui Shakespeare, vedeta s-a văzut nevoită să-şi ceară scuze fanilor şi să le promită că va exersa mai mult. Păi dacă la şcoală nu i-a plăcut cartea, măcar acum să se apuce de învăţat (nu eu spun asta, e chiar mărturisirea Innei pentru Happy Hour)! 
În Galeria Video de mai jos te poţi delecta cu hituri semnate Inna, plus un bonus savuros: interviurile într-o engleză inconfundabilă, divINNA!
Foto: Arhiva Ringier
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!