Idris Elba, traumatizat de perioada în care a suferit de COVID-19: „Mental, m-a lovit rău”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 15:29
Actorul Idris Elba a fost printre primele vedete internaționale care s-au îmbolnăvit de COVID-19. Deși s-a vindecat, acesta spune că experiența a fost una destul de traumatizantă. 

Idris Elba și soția sa, Sabrina Dhowre, au fost testați pozitiv cu COVID-19 în luna martie, când pandemia abia începuse. Actorul în vârstă de 47 de ani s-a vindecat și se simte „norocos să fie în viață și recunoscător că a putut să învingă” virusul SARS-CoV-2. Totuși, el a mărturisit că deși a fost asimptomatic, experiența a avut un impact puternic asupra stării sale psihice.

Citește online gratuit numărul de iulie al revistei Unica

„Am fost asimptomatic, așa că nu am simțit simptomele majore pe care le-au avut toți ceilalți. Mental, însă, m-a lovit foarte rău, pentru că nu se știau multe despre boala asta. M-am simțit foarte obligat să vorbesc despre situația mea, doar pentru că sunt atâtea necunoscute. Iar impactul mental al acestui fapt asupra mea și a soției mele a fost destul de traumatizant” a spus Idris Elba într-un interviu, potrivit Digi24.

Idris Elba, traumatizat de perioada în care a suferit de COVID-19: „Mental, m-a lovit rău”

Citește și: Marcel Pavel, dezvăluiri despre zilele petrecute în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19: „Era să fiu intubat”

Acesta a mai spus că a avut nevoie de un timp pentru a depăși momentul: „Am avut nevoie de izolare pentru a încerca să trec peste asta. Și se pare că lumea întreagă a avut nevoie de izolare.”

După ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, Elba s-a izolat împreună cu partenera sa de viață și la scurtă vreme a făcut anunțul pe rețelele de socializare. „Trăim într-o lume divizată acum – putem simți asta. Dar acum este timpul pentru solidaritate, este timpul să ne gândim unii la ceilalți”, a subliniat atunci actorul.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!