Harry are de suferit după ce a atacat-o pe Camilla: „Mânia Regelui încă nu s-a abătut asupra fiului său”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 17:02

Fostul majordom regal Paul Burrell susține că ducele de Sussex a mers prea departe cu criticile sale la adresa Camillei în “Spare”, iar acum asta îl costă.

Prințul Harry a fost avertizat să nu participe la încoronarea Regelui Charles, deoarece încă nu a simțit pe deplin „mânia” tatălui său din cauza comentariilor pe care le-a făcut despre Regina consoartă în memoriile sale, „Spare”. Până la urmă, Harry și-a exprimat deschis disprețul față de „Cealaltă femeie”.

Harry, avertizat să stea departe de încoronare ca să nu simtă mânia lui Charles

Există mai mult de 60 de mențiuni despre Camilla în „Spare”, dar Prințul Harry nu s-a oprit aici, ci i-a atacat în carte și pe tatăl și pe fratele său mai mare, Prințul William .

Harry are de suferit după ce a atacat-o pe Camilla: „Mânia Regelui încă nu s-a abătut asupra fiului său”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, i-a sfătuit pe Harry și pe soția sa, Meghan Markle să „trăiască o viață lungă și fericită” în America și să nu participe la ceremonia din mai.

„Mânia Regelui încă nu s-a abătut asupra fiului său. El a criticat-o în public pe femeia pe care o iubește.
Harry și Meghan ar trebui să rămână în America și să trăiască acolo o viață lungă și fericită. Nu există o viață pentru ei aici. Au întors spatele familiei regale, țării și oamenilor”, a spus el pentru Closer Magazine.

Meghan nu are curaj să fie acolo

Deși ducele și ducesa de Sussex au fost invitați oficial, Burrell crede că Meghan va sta departe de acest eveniment, deoarece nu este suficient de puternică pentru a face față reacției.
„Nu cred că Meghan este suficient de curajoasă pentru a fi acolo – ar trebui să se uite în ochii unei familii pe care „a împins-o sub autobuz”. Dar cred că Harry poate veni singur. Probabil că i-a spus că nu va putea fi lângă el dacă participă”.

Harry nu va fi la încoronare din cauza Dianei?

Burrell, care a fost majordomul Prințesei Diana timp de 10 ani, crede că ar fi dificil pentru Harry să o vadă pe Camilla „unde ar fi putut fi mama lui”. Evenimentul cade și în aceeași zi cu a patra aniversare a fiului lor, Prințul Archie, un alt posibil motiv pentru care Meghan ar putea să rămână acasă.

Dacă familia revine în Marea Britanie, este puțin probabil ca Archie și sora lui mai mică, Prințesa Lilibet, să fie la încoronare, deoarece sunt încă mici.

Harry și Meghan au absentat de la Premiile Oscar

Acest lucru vine în momentul în care Harry și Meghan nu s-au prezentat la premiile Oscar 2023, duminică, un expert în PR susținând că au făcut acest lucru pentru a evita presa negativă.
„Documentarul lor nu a fost nominalizat. Meghan nu joacă în prezent și Harry nu are niciun plan. Dacă s-ar fi prezentat la Premiile Oscar, ar fi ridicat multe întrebări și, în cele din urmă, nu ar fi fost o imagine bună pentru ei, deoarece nu are sens”, a spus Carla Speight, care lucrează ca PR.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!