Gina Pistol, poveste haioasă despre fiica ei, Josephine. „Ziua e amuzant”

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV și artistul formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația.

„Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica. De curând, prezentatoarea TV a dezvăluit cine vor fi nașii lui Josephine, dar și o poveste haioasă despre micuță.

Gina Pistol, poveste haioasă despre fiica ei, Josephine. „Ziua e amuzant”

După ce în presă s-a speculat că nașul lui Josephine va fi Adrian Sârbu, Gina Pistol a clarificat zvonurile. „Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă din Timișoara, Diana, cu soțul ei. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a mărturisit Gina Pistol pentru Playtech.ro.

Gina Pistol, poveste haioasă despre fiica ei, Josephine. „Ziua e amuzant”

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia. Nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea.

Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la Asia Express, pentru că sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este biserica pentru micuță. Important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus Gina.

„Sunt cu fiica afară. Aștept să adoarmă ca să-i pot tăia unghiuțele. Cresc unghiuțele astea cu o viteză incredibilă. Bine, bietul copil abia s-a trezit. A dormit toată noaptea, până la 9 dimineața, a mai dormit pe urmă până la 11:30 și eu tot vreau să adoarmă. Da, măi, ce voiam să vă întreb.

Citește și:

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Smiley, hrănit de Anna Lesko în direct la Vorbește Lumea. Cum a reacționat Gina Pistol

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

De ce zâmbesc bebelușii [privind într-un punct fix]? Am văzut la Josephine asta. Se uită într-un punct în casă și zâmbește de parcă cineva se scălămbăie în fața ei, [de parcă] se joacă cu ea. Dacă mă rotesc, ea tot în punctul ăla se uită. E ciudat. Bine, ziua e amuzant. Mă uit și eu spre îngeraș, [asta] sper că e!

Zâmbesc și eu. Dar seara, când suntem singure acasă, nu mai e atât de amuzant. Uneori se uită peste umărul meu, se oprește din mâncat și râde așa cu sunet. Mă uit, nu-i nimic. Copiii, bebelușii, nu fac diferența între bine și rău, sper totuși să fie îngerași”, a mărturisit prezentatoarea TV în mediul online.

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana.

Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!