Gina Pistol, despre planurile de viitor: „Cu Smiley n-aș merge”

De Unica.ro pe
Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de peste trei ani, iar prima dată și-au recunoscut relația în mod public interviul acordat în Revista Unica.

Smiley și Gina Pistol locuiesc împreună și se înțeleg de minune. Cei doi au făcut declarații neașteptate despre relația lor în această perioadă de izolare la domiciliu și continuă să ne surprindă. De această dată, cea care a vorbit despre Smiley a fost Gina Pistol, care a recunoscut că nu s-ar aventura alături de iubitul său într-o experiență de genul celei de la Asia Express și a explicat și motivele: „Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura. 

Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta. Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc”, – a declarat Gina Pistol pentru Click!.

Citește și  Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile: „Dieta este inventată de Cătălin”

Gina a declarat că s-a uitat alături de Smiley la sezonul 3 din „Asia Express”: „Era bine să mai dureze și să mai avem ce da telespectatorilor în izolare. Să vedem acum ce va urma cu sezonul patru, pentru că nu se știe nimic deocamdată”, – a mai povestit Gina Pistol pentru sursa citată.

Citește și  –  Adelina Pestrițu nu mai rezistă în izolare la domiciliu: „În punctul ăsta am cedat”

Sursp foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro