EXCLUSIV! Smiley, primele dezvăluiri din relația cu Gina Pistol: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă…”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 26 septembrie 2019, 11:52

Smiley este unul dintre cei trei protagoniști ai copertei Unica, iar cea care a reușit să deschidă și să pătrundă dincolo de porțile casei artistului este întocmai Amalia Enache, îndrăgita prezentatoarea de televiziune care, în această ediție, și-a asumat rolul de redactor-șef.

Smiley și Gina Pistol au făcut deja pasul cel mare și locuiesc împreună, iar atmosfera este una de poveste, după cum artistul însuși povestește: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).” – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Mai multe amănunte din relația lui Smiley cu Gina Pistol în numărul de octombrie al Revistei Unica, disponibil de azi, 26 septembrie, la toate chișcurile de presă!

Vezi mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol în galeria foto de mai sus! 

EXCLUSIV! Smiley, primele dezvăluiri din relația cu Gina Pistol: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă…”

Sursă foto: UNICA/Oltin Dogaru, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!