Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile: „Dieta este inventată de Cătălin”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 ianuarie 2021, 12:14
Oana Radu a reușit în 2014 să slăbească incredibil de mult, ajungând de la 121 kg la 57, însă ulterior s-a îngrășat din nou și a ajuns la 104 kilograme.

Oana Radu l-a cunoscut în aceea perioadă pe Cătălin, cel ce-i este partener de viață, și acesta a ajutat-o să aibă silueta mult dorită cu o dietă inventată chiar de el, având în vedere că de profesie este antrenor personal și nutriționist. Astfel, Oana Radu a reușit să slăbească 30 de kilograme în 50 de zile și-și dorește ca până la momentul în care va ieși din izolare să atingă ce puțin greutatea de odinioară, adică 57 de kg.

Oana Radu, conștientă fiind că multe persoane mănâncă pe fond emoțional în această perioadă de izolare la domiciliu a împărtășit cu fanii secretele dietei sale: „Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

Citește și –  Smiley, despre efectele crizei coronavirus asupra artiștilor: „Toată industria muzicală va fi afectată”

1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile: „Dieta este inventată de Cătălin”

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez. – a dezvăluit Oana Radu.

Vezi si cum slăbești cu dieta indiana!

Citește și – Lună Plină în zodia Scorpion, mai 2020. Se separă grâul de neghină

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!