Gina Pistol a publicat prima imagine cu fiica ei și a lui Smiley

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 martie 2021, 15:29

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Recent, în mediul online, Gina a publicat prima imagine cu micuța.

Gina Pistol a publicat prima imagine cu fiica ei și a lui Smiley

„…și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”, a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul fotografiei. „Și încă ce te mai așteaptă! ❤️❤️❤️❤️”, a comentat actrița Olimpia Melinte, însărcinată în ultima lună cu al doilea copil.

Gina Pistol și Smiley

„Exact așa am simțit și eu! ♥️♥️♥️”, a scris și actrița Paula Chirilă. „❤️ Fericită pentru tine, pentru voi …❤️”, a mai comentat Emma Ștefan de la Morning ZU. Fotografia publicată de Gina o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„M-am întors [pe Instagram]. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici starea să stau pe Instagram. Am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație. Doar că na, nu-i ușor deloc”, spunea prezentatoarea TV la câteva zile de la nașterea fiicei sale.

„Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă. Uiți tot. (…)

Ne-am descurcat. Suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă foarte bine. Incredibil de bine”, a adăugat Gina.

Citește și:

De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

Olimpia Melinte, pregătiri pentru al doilea copil. Actrița va naște în aprilie 2021

„E minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă. Este minunat. Uiți de tot greul. Fizic, după operație mi-am revenit a treia zi. Primele două zile n-au fost cele mai drăguțe zile din viața mea.

Eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc bine cât mai pot. Abia acum vă înțeleg. Mare dreptate ați avut”, a încheiat prezentatoarea TV. În emisiunea Vorbește Lumea, Smiley a dezvăluit cum au ales numele fiicei lor.

Cum au ales numele fiicei lor?

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!