Gigi Hadid îl critică pe Kanye West: „Ești un agresor și o glumă”

De Unica.ro, pe

Gigi Hadid l-a criticat pe Kanye West după ce acesta a atacat-o pe jurnalista de modă Gabriella Karefa-Johnson. Aceasta din urmă și-a exprimat părerea cu privire la tricoul cu inscripția „White lives matter” pe care artistul l-a purtat la show-ul Yeezy din Paris.

Hadid i-a luat apărarea jurnalistei după ce aceasta a fost atacactă de West.

Editorul de modă Gabriella Karefa-Johnson a participat la lansarea Yeezy a lui Kanye West de la Paris Fashion Week. Aceasta și-a exprimat pe Instagram părerea despre lansare, precum și preocuparea cu privire la tricourile lui West ce aveau imprimat mesajul „White lives matter” (viețile albilor contează).

Gigi Hadid îl critică pe Kanye West: „Ești un agresor și o glumă”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Imediat, rapperul a început să lanseze atacuri asupra jurnalistei, postând pe rețelele de socializare comentarii referitoare la Karefa-Johnson. În postările pe care le-a șters ulterior, West a prezentat imagini ale jurnalistei, inclusiv una în care el a pretins că redactorul șef al Vogue, Anna Wintour, ar fi spus că îi detestă cizmele, potrivit People.

În continuarea tiradei sale, Kanye West a postat o captură de ecran a unui mesaj primit de la cineva care îl amenința să „nu insulte acea scriitoare”, probabil făcând referire la Karefa-Johnson.

Gigi Hadid l-a criticat pe Kanye West: „Ești o glumă”

Imediat, Gigi Hadid i-a luat apărarea editorului, cu care a lucrat de mai multe ori în trecut, inclusiv pentru coperta din martie 2021 a Vogue.

„Ai fi vrut să fi avut măcar un procent din inteligența ei. Nu ai nici cea mai mică idee. La un moment dat ea ar putea fi singura persoană care te-ar putea salva de prostiile tale. Ca și cum dacă ai avut „onoarea” de a fi invitat la show-ul tău ar trebui să împiedice pe cineva să își spună părerea. Ești un agresor și o glumă”, a afirmat Hadid.

Mai mult, supermodelul a spus într-un InstaStory că Gabriella Karefa-Johnson este „una dintre cele mai importante voci” din industria modei și ar putea „să îi dea clasă acelui om dizgrațios”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!