Gigi Becali, amendat pentru o serie de declarații făcute despre Anamaria Prodan. Reacția patronului FCSB

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (48 de ani) l-a reclamat pe patronul FCSB, Gigi Becali (63 de ani), la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Solicitarea a fost analizată și ulterior aprobată, omul de afaceri fiind amendat. Impresara și patronul au avut relații amicale până în iarna anului acesta, când Gigi Becali a decis ca transferul lui Dennis Man, fotbalist reprezentat atunci de Anamaria, să se facă prin intermediul firmei fraților Victor și Ioan Becali.

Gigi Becali, amendat pentru o serie de declarații făcute despre Anamaria Prodan. Reacția patronului FCSB

„Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri. Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. Eu stau de vorbă cu prinții și cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie”, declara Gigi Becali în ianuarie 2021.

Anamaria ProdanIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

După ce afaceristul a fost amendat, Anamaria a scris în mediul online: „Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria este o femeie deșteaptă”

Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

„Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează «tâmpeniile» celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă…”, a continuat.

„Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a încheiat.

„Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!