Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 octombrie 2021, 16:14

Oana Zăvoranu (48 de ani) a revenit în mediul online cu un nou sezon al emisiunii sale, „Oana Show”. În cadrul primei ediții a noului sezon, Oana a comentat o serie de titluri de presă, printre care și unul referitor la divorțul dintre Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani). Impresara și antrenorul s-au separat după un mariaj de 13 ani. Laurențiu a fost cel care a depus actele de divorț, în prezent formând un cuplu cu altcineva.

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a început Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri”, a continuat.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a încheiat.

Anamaria și Laurențiu au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca (19 ani). Fostul cuplu a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Anamaria Prodan: „Umilința nu poate merge la infinit”

„Când am văzut cu cine avem de-a face (n.red.: cu cine formează Laurențiu un cuplu) am spus: «Din momentul acesta nu mai are ce căuta lângă noi, decât ca tatăl lui Laurențiu Junior». Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de toți prietenii comuni, vreo 200, dar umilința nu poate merge la infinit”, a declarat Anamaria în emisiunea „La Măruță”.

„Mi s-a cerut de către soț să renunț la numele Reghecampf pentru că așa are niște reguli. Mă interesează? Mă interesează ca eu și copiii mei să rămânem la fel. Dintotdeauna am fost Anamaria Prodan, așa rămân. (…) Eu nu mă simt trădată, mă simt super trădată, și copiii la fel. (…) Un bărbat demn nu are voie nici să permită cuiva, oricine ar fi, să-l facă să facă așa ceva în fața copiilor”, a continuat.

„Eu cred că până în ziua în care acest divorț era încheiat, trebuia să avem o decență extraordinară”, a mai spus. „Eu sunt omul care nu regretă nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș mai căsători cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care eu l-am cunoscut. Ceea ce vedeți dumneavoastră astăzi îmi este străin și mie. (…) Nu-l cunosc pe omul de astăzi”, a completat.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!