Gerard Depardieu, acuzat că a violat o tânără în urmă cu două săptămâni

De Mădălina Manole pe
Gerard Depardieu este implicat într-un scandal sexual de proporții după ce a fost acuzat de viol și agresiune sexuală. Actorul, care va împlini la finele anului 70 de ani, a fost acuzat că ar fi violat o tânără, de asemenea, actriță, în vârstă de 22 de ani.

Gerard Depardieu a fost acuzat de o tânără colegă de breaslă, care și-a protejat anonimatul, că ar fi abuzat-o sexual de mai multe ori. Violurile s-au petrecut în reședința acestuia, pe data de 6 şi pe 13 august, aceasta aflându-se acolo pentru a învăța de la celebrul actor tehnici de actorie pentru o piesă de teatru în care aceasta urma să joace.

Poliția din Franța a demarat o anchetă în acest sens, iar Gerard Depardieu este supus investigațiilor în acest moment. Cu toate că actorul nu a oferit public nicio declarație, acesta a transmis prin avocatul său că este nevinovat: “Am avut o lungă întâlnire cu Gerard Depardieu și sunt absolut convins că nevinovăția lui va fi stabilită”, – a transmis avocatul Herve Temime pentru Radio France. Totodată, acesta a mărturisit că actorul francez este devastat și puternic zdruncinat ed acuzațiile care i se aduc.

Citește și – Theresa May, a doua oară ținta ironiilor după ce a dansat în Africa. VIDEO

Citește și – Naomi, la un pas de înec la Exatlon. Salvamarii au intervenit imediat, însă, din păcate, a pierdut…

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"