George Clooney a dezvăluit că a făcut o greșeală teribilă cu gemenii săi: „I-am învățat italiană”

De Unica.ro, pe

George Clooney a dezvăluit că a făcut o greșeală îngrozitoare cu gemenii săi în vârstă de 5 ani. Actorul spune că i-a învățat limba italiană, cu toate că nici el și nici soția sa, Amal, nu cunosc această limbă.

Clooney, în vârstă de 61 de ani, a afirmat, în cadrul unei emisiuni difuzate de CBS, că a fost o mare greșeală să îi învețe pe Alexander și Ella limba italiană.

„Am făcut o greșeală îngrozitoare. I-am învățat italiană… dar noi nu vorbim italiană”, a povestit celebrul actor, citat de The Daily Mail.

George Clooney a dezvăluit că a făcut o greșeală teribilă cu gemenii săi: „I-am învățat italiană”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„I-am înarmat cu o limbă cu care ne pot răni, iar noi să nu știm ce spun”, a completat George Clooney, care a precizat că gemenii știu și franceză.

Vedeta de la Hollywood a glumit că el este din Kentucky, iar „engleza este a doua mea limbă”.

De asemenea, Amal Clooney a afirmat că fiul lor este un glumeț, la fel ca tatăl lui.

„Fiul nostru este un mare glumeț. I-ai dat toate acele lecții, iar acum îi întoarce glumele tatălui său”, a explicat ea.

George Clooney a mai spus că fiul său este un mare fan Batman, însă nu a fost deloc impresionat că tatăl său l-a interpretat odată pe Cavalerul Negru.

„I-am zis, ”Știi, am fost Batman”, iar el a răspuns, „Da, dar nu mai ești””, a povestit actorul.

Aflat în Los Angeles la începutul lunii, Clooney a fost întrebat ce părere ar avea dacă Alexander și Ella ar urma o carieră în showbiz.

„Pot face orice vor. Eu bănuiesc că sunt puțin mai deștepți ca mine. Așadar, probabil vor face ceva în acest sens. Deja vorbesc trei limbi străine, în timp ce eu încă muncesc la engleză”, a glumit George.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!