Gabriela Spanic, în podcastul lui Lucian Viziru: „Mi-a fost frică să nu mor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 mai 2022, 18:39

Gabriela Spanic a fost invitată în podcastul lui Lucian Viziru și a vorbit despre cel mai nefericit moment din viața ei. Actrița din Venezuela și fostul membru al trupei „Gaz pe foc” au jucat împreună o secvență într-o telenovelă românească.

Gabriela Spanic și Lucian Viziru s-au cunoscut în 2004, când actrița de telenovele a venit în România. Cei doi au filmat împreună o scenă pentru telenovela „Numai iubirea”, în care s-au sărutat pătimaș. Deși s-a zvonit atunci că între cei doi ar fi început o idilă, Lucian Viziru a mărturisit că au rămas doar prieteni.

După 15 ani de atunci, Gabriela Spanic a fost invitata lui Lucian Viziru în podcastul pe care acesta îl găzduiește pe YouTube. Actrița în vârstă de 48 de ani și-a deschis sufletul în fața fanilor din România și a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei.

Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când ne-au otrăvit, când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. (…)

Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață, a dezvăluit regina telenovelelor.

Incidentul amintit de Gabriela Spanic s-a întâmplat în 2010. Atât actrița, cât și mama şi fiul acesteia, dar şi bona copilului, au fost otrăviţi timp de patru luni de asistenta personală a Gabrielei Spanic, Maria Celeste Fernandez. Aceasta le-a administrat doze mici de otravă, sulfat de amoniu.

Gabriela Spanic: „Pentru mine după moarte vine viața veșnică”

Gabriela Spanic a recunoscut că îi este foarte frică de moarte, deși crede în viața veșnică.

Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu există suferiță, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100 %., a mai spus actrița.

De asemenea, Gabriela Spanic a dezvăluit și care a fost cel mai fericit moment din viața ei.

Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Am fost o femeie foarte fericită. (…) Fiul meu este dragostea vieții mele. Și Dumnezeu. (…) E dificilă faima. Sunt unii care te pot răni dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual, a mai mărturisit actrița.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!