Gabriela Cristea va prezenta o emisiune nouă la Antena Stars. Ce surprize pregătește vedeta

De Unica.ro, pe

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, la Antena Stars, cu o nouă emisiune, începând de luni 13 septembrie 2021.

Vedeta va găzdui, de luni până vineri, de la ora 19.30, la Antena Stars aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubirii. Emisiunea are un conţinut unic în care vor fi dezbătute cele mai fiebinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă.

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, fanii emisiunii vor avea de acum ocazia să îşi facă auzite propriile opinii, dar şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în cadrul rubricii speciale Capriciile online.

Citeşte şi: Elena Lasconi, apostrofată de locuitorii din Câmpulung pentru că se reîntoarce pe micile ecrane

În lupta pentru dragostea adevărată și pe drumul către un ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, Mireasa – Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

”Începând de luni, 13 septembrie, voi invita concurenții din Casă în platoul Mireasa – Capriciile iubirii, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 19.30, pentru o discuție sinceră cu toți cei implicați în cele mai importante subiecte ale zilei. În premieră, vom avea alături de noi toate părțile implicate, chiar și atunci când acestea sunt în afara casei pentru că ne dorim foarte mult să strângem toate detaliile necesare înainte ca acești tineri să își facă juraminte pentru tot restul vieții.

De data aceasta, fanii emisiunii şi membrii grupurilor care susţin concurenţii Mireasa au acum ocazia să îşi facă auzite opiniile, să dezbată subiectele pe care le consideră nelămurite şi chiar controversate şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în funcţie de subiectele care ţin capul de afiş al zilei!”, a spus Gabriela Cristea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!