Gabriela Cristea, internată de urgență cu fetița cea mică: „O luăm de la capăt”

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fetița sa cea mică, Iris. Micuța s-a îmbolnăvit chiar în ziua în care aniversa 6 luni de când a venit pe lume.

Gabriela Cristea trece prin momente dificile. Fosta prezentatoare de televiziune a fost internată de urgență cu micuța Thea Iris Selena, care brusc a început să se simtă rău, să aibă febră și să vomite. După analize și investigații medicale, medicii au dat verdictul: se pare că fetița cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a făcut gastro enterocolită:

Gabriela Cristea internata spital fetita

„Trezit ieri dimineaţă cu chef de joacă, aniversat 6 luni, brusc febră pe la prânz, scaun moale, plecat la medic şi pe drum regurgitat în maşină, internat urgent, tratament, noapte albă, febră mare dimineaţa la 5:00 şi azi o luăm de la capăt. Thea Iris Selena are gastro enterocolită!”, – a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook în urmă cu puțin timp.

Din fotografia publicată din spital se vede că Gabriela Cristea este obosită, însă ceea ce este cel mai important este că micuța Iris este în afara oricărui pericol.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!