Gabriel Cove are COVID-19. Cum se simte prezentatorul?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 10:58

Cove (46 de ani), co-prezentatorul emisiunii Vorbește Lumea este infectat cu noul coronavirus. Deși ar fi trebuit să se afle în platoul show-ului TV alături de Adela Popescu (34 de ani), Cove a intrat în direct virtual.

Gabriel Cove are COVID-19. Cum se simte prezentatorul?

„De plictiseală, de nu știu ce să zic, de ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de vreo 6-7 zile, în fiecare zi [fac] abdomene, flotări, genoflexiuni”, a declarat moderatorul.

„Scumpule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult că te apucai și de citit”, a glumit Adela. „Ferească, Dumnezeu, chiar așa rău să mă afecteze?”, a completat Cove râzând.

Gabriel Cove are COVID-19. Cum se simte prezentatorul?

Ulterior, Adela a mărturisit că nu crede că este nevoie să-l întrebe cum se simte văzând ce stare de spirit bună are. Totodată, prezentatoarea a dezvăluit că se bucură să vadă că are o formă ușoară a infecției.

Vineri, Cove va reveni în platoul emisiunii după încheierea celor două săptămâni de izolare. Familia prezentatorului nu a fost infectată, motiv pentru care acesta se află singur în izolare.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro