Fratele mai mic al Prințesei Diana a publicat o fotografie nemaivăzută cu ea

De Adelina Duinea, pe

Jurnalistul Charles Spencer (56 de ani), fratele regretatei Prințesei Diana (n. 1 iulie 1961 – 31 august 1997), a publicat în mediul online o fotografie nemaivăzută cu aceasta din urmă.

Fratele mai mic al Prințesei Diana a publicat o fotografie nemaivăzută cu ea

În imaginea publicată de autor pe Twitter sâmbătă, 7 noiembrie, Charles și Diana sunt fotografiați afară, în fața unui arbust de trandafiri, iar prințesa are mâna așezată pe umărul fratelui ei mai mic.

Fratele mai mic al Prințesei Diana a publicat o fotografie nemaivăzută cu ea

În anul 1981, Prințesa Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles (71 de ani). Fostul cuplu, care a divorțat în anul 1996, are împreună doi fii, Prințul William (38 de ani) și Prințul Harry (36 de ani).

În ciuda articolelor defăimătoare din presa vremii, Diana a fost iubită de public și apreciată pentru implicarea sa în diverse proiecte caritabile.

În august 1997, Prințesa s-a stins din viață în Paris, Franța, în urma unui accident rutier. În momentul producerii accidentului, mașina în care Diana se afla alături de partenerul ei, Dodi Fayed, era urmărită de paparazzi.

Prințul William și Prințul Harry vor ridica o statuie în onoarea mamei lor

În luna august a anului acesta, fiii Dianei au dezvăluit planul lor de a-și onora mama ridicând o statuie în grădina Palatului Kensington în data de 1 iulie a anului 2021, ziua în care Prințesa ar fi împlinit 60 de ani.

„Prinții speră ca statuia să ajute vizitatorii Palatului Kensington să reflecte asupra vieții și moștenirii lăsate în urmă de mama lor”, se arată într-o declarație oficială.

Povestea Prințesei Diana va fi redată în al patrulea sezon al serialului produs de Netflix The Crown, care va fi lansat în data de 15 noiembrie.

În noile sezoane ale serialului, actrițele Emma Corrin (24 de ani) și Elizabeth Debicki (30 de ani) o vor interpreta pe prințesă.

Foto: Profimediaimages.ro / Twitter

Citește și:

Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

CRBL s-a mutat în Spania cu soția și fiica lui: „Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!