Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 12 noiembrie 2020, 14:44

Cristina Joia, designer al echipei Visuri la Cheie, a fost atacată într-un supermarket de o femeie. În urma agresiunii, Cristinei i-a fost spart nasul, ulterior fiind operată.

Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

„M-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut.

Mi-a țâșnit foarte mult sânge. Oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a declarat Cristina, pentru știrile Pro TV.

Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

„M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă interesează pe mine.

Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a mai spus.

În magazin ar fi trebuit să fie prezent și un agent de pază, doar că în acel moment ieșise din clădire. „Nu am văzut nimic, ieșisem la țigară”, a spus bărbatul.

Cristina a fost operată de urgență

Între timp, poliția a fost alertată. Cristina a primit primele îngrijiri chiar în magazin, apoi a fost dusă de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni unde a și fost operată peste noapte.

„Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a mai declarat.

Suspecta a fost deja identificată de polițiști care nu îi pot cere deocamdată socoteală și nici să o acuze de violențe, asta pentru că așteaptă ca victima să fie externată din spital și să depună personal plângerea penală.

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!