EXCLUSIV! Denise Rifai spune adevărul: ce crede despre parodiile cu ea de pe YouTube

De Bianca Prangate, pe

Denise Rifai ne-a cucerit cu valeitățile ei jurnalistice, pe care le urmărim săptămânal în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D.

Frumoasa jurnalistă poate fi admirată pe coperta revistei Unica de noiembrie. În interiorul revistei poți descoperi un interviu exclusiv cu aceasta, în care a vorbit sincer despre vulnerabilitățile ei, punctele forte, speranțele de viitor și plăcerile vinovate.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a dus la o explozie de popularitate pentru aceasta. „Mă bucur enorm că oamenii au primit atât de bine această emisiune, după cum dovedesc și audiențele”, a destăinuit ea. „Pentru mine este o onoare ca ei să mă aprecieze și să își exprime părerile despre emisiune și invitații mei. Această popularitate este un atu, din punctul meu de vedere, și mă responsabilizează. E important pentru mine că am alături o comunitate puternică, oameni care cred în aceleași valori ca și mine”.

Denise Rifai a recunoscut că nu întotdeauna lucrurile au mers într-un mod previzibil: „Au fost și surprize pentru mine în emisiuni, am avut invitați care au refuzat să răspundă la anumite întrebări, dar ei au acest drept prin puterea formatului. Au mai existat situații când invitatul și-a rezervat dreptul de a suna pe cineva în timpul emisiunii, dar aceasta din urmă a fost o situație pe care am tratat-o cu umor și înțelegere”.

Citește și: Cu cine ar fi vrut să facă echipă Francesco în Asia Express: „Aș fi mers cu o fată drăguță”

Citește și: Fiul lui Sorin Bontea, Iulian, a devenit campion național la raliuri

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri despre începutul relației cu Mihaela Rădulescu

Citește și: Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

Uneori însă, jurnalista este și criticată de urmăritorii emisiunii. Ce părere are ea despre acest lucru? „Iau în serios criticile și consider că mereu e loc de mai bine, dacă acele critici vin cu argumente”, a povestit. „Răutățile gratuite, limbajul suburban ies din discuție”.

Denise Rifai a vorbit și despre părerea ei în legătură cu parodiile care s-au făcut despre emisiunea ei: „Am râs cu lacrimi urmărind anumite reinterpretări pe YouTube, chiar m-au amuzat. Cred că astfel de apariții au legătură și cu succesul emisiunii. În plus, sunt un om cu simțul umorului și îi apreciez pe acei creatori de conținut inteligenți”.

Revista Unica de noiembrie se găsește din 22 OCTOMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!