EXCLUSIV Andreea Marin: “Sunt omul surprizelor plăcute”

De Viva.ro pe

Află care sunt priorităţile Andreei Marin în acest moment delicat al vieţii ei şi descoperă ce înseamnă pentru ea viitorul, într-un interviu exclusiv acordat imediat după întoarcerea din vacanţă.
Every wall is a door”. Aces­ta este motoul tău pe care l-ai scris la un moment dat pe facebook. Eu aş vrea să te întreb ce se află în acest moment din viaţa ta dincolo de această uşă.
De fapt, nu era un text scris de mine, ci o fotografie, pozasem un mic obiect care stă pe noptiera mea şi îmi aminteşte în fiecare dimineaţă că fieca­re zid ridicat în faţa noastră poate însemna, de fapt, o uşă către viitor, către ceva mai bun. Depinde de noi să avem forţa şi imaginaţia de a o deschi­de. Să nu rămânem blocaţi în spatele zidului.
Că tot vorbim de Facebook, am primit în ultima perioadă neaşteptat de multe mesaje care arătau atâta bun-simţ, omenie şi profunzime, şi am tot respectul pentru aceşti oameni. M-a încurajat enorm să realizez că nu sunt o idealistă pierdută într-o lume nebună căreia nu simt că-i aparţin. Că sunt mulţi oameni care simt asemenea mie, au principii de viaţă sănătoase de la care nu abdică, doar că nu sunt gălăgioşi, precum cei care mai mult vorbesc decât fac. Unul dintre mesaje conţinea un citat care mi-a rămas în suflet şi în minte: „când trei pereţi ai încăperii tale se dărâmă, fă în al patru­lea o fereastră către soare“. Mulţumesc, aşa voi face!
Vezi mai multe declaraţii ale Andreei Marin pe viva.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro