Este confirmat! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

De Unica.ro, pe

După ce au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au confirmat că s-au împăcat. Perechea are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Cum a fost surprins cuplul?

Este confirmat! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Marius, Oana și fiica lor se află în prezent pe litoral. Cu o zi înainte să confirme că s-au împăcat, Oana a publicat pe Instagram o fotografie în care ea și Marius Elisei se îmbrățișează. Fotografia a fost surprinsă de fiica perechii. „Poza asta a făcut-o Isa și a insistat să stăm fix așa.

Am postat-o cum a făcut-o ea, cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o! ❤️❤️❤️ #family #love”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii.

Este confirmat! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcatIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Pe plajă, perechea s-a fotografiat sărutându-se. În exclusivitate pentru Antena Stars, Marius dezvăluia recent că își dorește ca el și Oana să-și mai dea o șansă.

„La două, trei zile, îi ofer flori, pentru că așa simt și, pe lângă asta, merită să… mă rog… E ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani”, a mărturisit Marius, potrivit Spynews.

Întrebat dacă relația lor este mai frumoasă după despărțire, Marius a continuat: „Pot să spun că da. Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu, pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți”, a completat.

Întrebat dacă își dorește ca familia lor să fie din nou unită, Marius a adăugat: „Da, eu îmi doresc din toată inima. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea”.

„Cred că în adâncul ei, da, își dorește [să ne împăcăm], cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”.

Fotografia cu perechea sărutându-se o găsiți aici!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!