Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard divorțează după 4 ani de căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 16:49

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard divorțează după 4 ani de căsnicie. Modelul și producătorul s-au căsătorit în februarie 2018 și împreună au un fiu, Sylvester Apollo Bear, în vârstă de un an. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea, Emily a apreciat mai multe tweet-uri despre infidelitatea lui Sebastian.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard divorțează după 4 ani de căsnicie

„S-au despărțit recent. Em e ok, a fost decizia ei. E puternică și focusată pe fiul ei. Iubește să fie mamă”, a declarat o sursă apropiată modelului pe 18 iulie, pentru People.

„Nu pot să cred că nenorocitul ăsta a înșelat-o pe Emrata”; „Faptul că Emrata s-a eliberat de bărbatul ăla dovedește că Dumnezeu există”, acestea sunt două dintre tweet-urile apreciate de model.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard

„Emily este dezamăgită în ceea ce privește binele fiului lor, dar încearcă să treacă peste și să rămână pozitivă. Au trecut câteva săptămâni. Ia fiecare zi pe rând, dar este categoric supărată”, mai declara o sursă recent.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

Citește și: Emily Ratajkoski, victima unei agresiuni sexuale. „Tremuram incontrolabil. Nu înțelegeam de ce …”

Citește și: Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke pe platourile de filmare ale videoclipului „Blurred Lines”

Inelul de logodnă al modelului a fost estimat între 50 și 90 de mii de dolari și are două diamante, unul pătrat și unul pară, fixate pe o bandă din aur galben. La cununia civilă, Emily a purtat un costum Zara galben-muștar, în valoare de aproape 700 de lei, accesorizat cu o pălărie neagră cu plasă.

„Niciodată nu mi-am dorit să port alb în ziua nunții pentru că nu sunt o femeie pură. Sunt o femeie cu un caracter puternic, multă experiență și multă viață. Mi-a plăcut mult ideea de a purta un costum, mai ales la primărie. Inițial mi-am dorit să port roșu… apoi mi-a plăcut galbenul-muștar și am știut că aceea era ținuta perfectă”, a declarat modelul în 2018, pentru Vanity Fair.

„Ne cunoșteam de multă vreme și lui îi place să zică «da, toată lumea crede că ne-am căsătorit repede, dar m-ai examinat timp de 2 ani»”, mai spunea Emily în 2018.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!