Elon Musk și-a lansat propriul parfum. A câștigat 1 milion dolari în primele ore de când a fost pus la vânzare

De Unica.ro, pe

Elon Musk s-a mai lansat într-un domeniu, cel al parfumeriei. Antreprenorul și-a lansat propriul parfum și a avut încasări de un milion de dolari în primele ore de la lansare.

Musk continuă să aibă succes pe toate planurile. Parfumul său s-a vândut, în primele șase ore de la lansare, în 10.000 de exemplare. Vânzarea i-a adus directorului general al Space X, încasări în valoare de un milion de dolari, notează Reuters.

Investitorul a scos pe piață parfumul „Burnt Hair”, iar o sticlă se vinde cu suma de 100 dolari.

Elon Musk și-a lansat propriul parfum. A câștigat 1 milion dolari în primele ore de când a fost pus la vânzareIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Începând cu primul trimestru al anului 2023, parfumul lui Musk va putea fi vândut și în alte țări.

„Esența dorinței respingătoare”, este descrierea făcută parfumului „Burnt Hair” (Păr Ars) de pe site-ul destinat vânzării acestuia.

Elon Musk a vorbit despre lansarea produslui pe pagina sa de Twitter.

„Cu un nume ca al meu, să mă lansez în industria parfumuruilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult până acum?”, a scris magnatul pe rețeaua de socializare.

Mai mult, acesta și-a modificat contul de Twitter, unde a fost adăugată descrierea „vânzător de parfumuri”.

Nu este pentru prima dată când Elon Musk lansează un produs neobișnuit. În anul 2020, el a scos pe piață brandul de tquila Tesla, iar în urmă cu ceva timp, a creat o pereche de pantaloni foarte scurți. Aceștia simbolizau victoria lui Musk împotriva investitorilor care au pariat împotriva sa.

 Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!