Elena Ionescu, despre femeia din viața fostului său soț: „E domnişoara asistentă cu care el a…”

De Unica.ro pe
Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au divorțat la doar un an jumătate de când s-au căsătorit și la un an de când a venit pe lume fiul lor, Răzvan. Cei doi au rămas în relații bune de dragul băiețelului, însă de curând fostul său soț s-a afișat cu altă femeie, situație destul de neplăcută pentru fosta solistă a trupei Mandinga

.

Elena Ionescu a dezvăluit că tânăra blondă alături de care a fost surprins Dragoș este fosta lui iubită și a ținut să precizeze că întotdeauna lucrurile se întâmplă cu un scop și că, probabil, acesta și-a dat seama de sentimentele pe care le are pentru fosta parteneră abia după ce a trecut printro căsătorie. Elena Ionescu le-a urat celor doi să fie fericiți:

„E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea… E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Căsnicia cu mine a unit două persoane care şi-au dat seama că sunt potriviţi. Doamne ajută să fie fericiţi! Povestea e lungă…”, – a declarat Elena Ionescu la un post de televiziune.

Elena Ionescu a explicat în repetate rânduri care au fost motivele care au condus la divorț. În prezent se concentrează pe carieră, artista lansând o piesă nouă cu un puternic mesaj, intitulată Ce e dragostea?, și pe creșterea băiețelului său, Răzvan.

Vezi imagini cu Elena Ionescu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO