Ducesa Kate Middleton, prințul William și printul Harry s-au întrecut la alergat

De Claudia Grigore pe
Cei mai cunoscuți membri ai Casei Regale britanice, ducesa Kate Middleton, prințul William și prințul Harry s-au întrecut la lergat în scop nobil pe 5 februarie 2017.

Cursa de 50 de m a avut loc la Londra pe pista Marathon Community din parcul olimpic al reginei Elisabeta și a avut ca scop susținera eforturilor campaniei Heads Together, campanie pentru a atrage atenția asupra stigmatului ce însoțește bolile mintale.

Ducesa Kate Middleton, prințul William și printul Harry promovează un maraton caritabil

Voluntarii de 150 Heads Together se antrenează pentru Maratonul Londrei din 2017. Cursa va avea loc pe 23 aprilie și voluntarii doresc să strângă bani pentru fundația Heads Together și Fundația Ducelui, Ducesei de Cambridge și a prințului Harry. Publicitatea este necesară pentru strângerea de fonduri așa că membrii Casei Regale au ales să se antreneze de voluntari.

Câștigătorul cursei a fost prințul Harry, dar trebuie observată și forma fizică de invidiat a ducelui și ducesei de Cambridge.

După cursă, prințul William a ținut un discurs în care a sublinat importanța reducerii stigamtului asupra persoanelor ce suferă de boli mintale.

Sursa foto Northfoto/ MEGA TheMegaAgency.com

Citește și Prințul William a consolat o fetiță care și-a pierdut tatăl: “Și eu mi-am pierdut mama”

Citește și Prințul Harry, mărturie emoționantă despre impactul morții Prințesei Diana asupra lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro