Prințul Harry, mărturie emoționantă despre impactul morții Prințesei Diana asupra lui

Avea doar 12 ani când Prințesa Diana a murit într-un accident rutier la Paris, pe 31 august 1997. Acum, la 19 ani de la tragedie, Prințul Harry povestește emoționat despre efectul morții mamei sale asupra vieții lui.

Citește și – De ce nu a vorbit niciodată prințul Harry despre moartea prințesei Diana

Al cincilea în ordinea succesiunii la tron a vorbit despre moartea mamei sale într-un domentar realizat pentru a marca zece ani de existență a organizației sale caritabile, Sentebale, pe care a înființat-o în memoria Prințesei Diana.

În vârstă de 32 de ani, Prințul Harry admite că nu a fost capabil niciodată să înfrunte acel eveniment tragic și a ales să își îngroape emoțiile: „Nu am putut să accept niciodată că mama mea nu mai este. O mare parte din viața mea nici măcar nu am vrut să mă gândesc la ce s-a întâmplat”.

Inspirat de determinarea mamei sale de a-i ajuta pe cei vulnerabili, nepotul Reginei Elisabeta a II-a crede că Sentebale, organizația pe care a înființat-o în 2006 pentru a ajuta copiii infectați cu HIV-SIDA din Africa, a avut un efect terapeutic asupra sa.

„Acum privesc viața în mod diferit. Înainte, obișnuiam să îmi ascund capul în nisip și să las tot ce e în jur să mă distrugă. Acum, însă, mă simt plin de energie și norocos că pot schimba ceva”, povestește Prințul Harry.

Printul Harry

În filmul documentar, care prezintă date despre călătoriile sale efectuate pe continentul african, Harry se intitulează „un print roșcat care a sosit în Africa având foarte puține idei despre ceea ce dorește să facă”.

„La început nu aveam un mecanism capabil să susțină o activitate caritabilă sau să aibă vreun impact, așa că eram doar Prințul roșcat care îi făcea pe copii să râdă. Pentru unii, aceasta este de fapt un proiect pe care mama nu a reușit niciodată să îl finalizeze”.

De asemenea, în documentar există secvențe despre întâlnirea Prințului Harry cu reprezentanții tribului Mutsu, pe care reprezentantul Casei Regale britanice i-a cunoscut în timpul primei sale vizite în Africa, în urmă cu 12 ani.

Premiera filmului documentar a avut loc pe 19 decembrie 2016, la Londra.

Citește și – Motivul secret pentru care prințul Harry și Kate Middleton sunt atât de buni prieteni

Foto – Hepta

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: