Dramele din viața Mariei Buză

De Unica.ro, pe
Este tot timpul cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, dar Maria Buză a trecut prin niște momente foarte dificile în viață.

Îndrăgita actriță și soțul ei au mărturisit că nu pot sta separați. Dar George a fost pe punctul de a o pierde pe Maria în urmă cu 17 ani, când aceasta a suferit complicații la naștere. Atunci, bărbatul a fost întrebat de medici, pe cine să salveze: mama sau bebelușul?

A fost un moment de cumpănă, mai ales pentru George, pentru că, în momentul în care eu am fost adusă într-o stare groaznică, la spital el a fost întrebat de medici ce anume trebuie să salveze. Situația era atât de gravă încât nu putea să aibă și mama și copilul”, a mărturisit în urmă cu ceva timp Maria Buză în timpul unei emisiuni televizate.

La rândul lui, George Pătrașcu a povestit prin ce clipe înfiorătoare a trecut atunci.

Dramele din viața Mariei Buză

Ce salvăm, mama sau copilul? Am spus că pe amândoi. Și dacă nu putem? În cazul în care nu putem? Mama am spus. Se pare că Dumnezeu mi i-a salvat pe amândoi. Și suntem împreună și suntem fericiți și ne iubim”, a afirmat el.

Dar aceasta nu a fost singura situație dificilă prin care a trecut Maria Buză. Actrița a povestit despre moartea surorii ei.

La un moment dat îmi dau seama că ieri ar fi fost ziua ei. Ar fi făcut 64 de ani. Din păcate o boală necruțătoare a răpit-o dintre noi. Mă întrebam cum se face că, fix în aproapierea zilei ei, mă întreabă cineva din senin despre ea”, a spus Maria, citată de Cancan.

Imediat după Revoluție a avut șansa să plece cu serviciul în Belgia. Noi eram foarte bucuroși pentru ea. Sora mea a terminat liceul de muzică, dar apoi a urmat niște cursuri de operator calculator și programator și a lucrat la un centru de calcul. A plecat imediat după ce divorțase. La 36 de ani, la numai 2 ani după ce a ajuns în Belgia, a descoperit că are această boală pe care a ținut-o ascunsă”, a continuat artista.

În adâncul sufletului meu eu cred că era o speranță mare în inima ei că s-ar putea însănătoși, fără să știm și noi. A vrut să ne protejeze. Din 1990 nu am mai văzut-o. Am avut o premoniție puternică, o neliniște în suflet, ceva care te face să te întrebi ceva. Simțeam că trebuie să primesc o veste tristă”, a spus Maria Buză.

Atunci am început să mă gândesc la ea. Nici nu ăi ziceam pe nume, o strigam „sora”. Când am fost însărcinată mi-am dorit o fetiță pe care să o cheme Victoria, ca pe sora mea. Eu știam că e pe moarte. Mă iubea atât de tare. Și eu o iubeam tare mult, atât de mult că îi ziceam „mama”. Eram cea mai fericită când mă plimbam cu ea în parc”, a încheiat actrița.

În prezent, Maria Buză apare în emisiunea Asia Express, unde a plecat pe Drumul Comorilor alături de buna ei prietenă Lia Bugnar. În timpul emisiunii, ea a precizat că cea care a convins-o să devină actriță a fost Lia.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Maria Buză.

Sursă foto: Arhivă, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!