Drama Laviniei Petrea. A trecut prin cele mai cumplite momente

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:22
Lavinia Petrea (37 ani) a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani, fix înaine de nașterea celui de al doilea copil al său. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a auzit cuvintele pe care nicio mamă nu ar vrea să le audă vreodată: „Sarcina s-a oprit din evoluție”.

Aceasta a decis să povestească, pe blogul ei personal, clipele de coșmar pe care le-a trăit.

„Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini.  Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți. În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap”, spune Lavinia Petrea. Doctorița care o consulta a pronunțat cuvintele care dau fiori oricărei viitoare mămici: „Sarcina s-a oprit din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă”. „Îmi amintesc atât de bine amorțeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însușesc spusele doctoriței, dar nu reușeam. Eu aveam simptomele unei sarcini, simțeam cu toată ființa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva. M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate. Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală”, a scris Lavinia pe blog.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital!

A urmat o a doua ecografie, la un alt medic, însă răspunsul a fost același. La fel s-a întâmplat și la a treia ecografie – nu există activitate cardiacă.

Drama Laviniei Petrea. A trecut prin cele mai cumplite momente

„Încercam să găsesc explicatii. De ce ni se întâmplă asta?! Ce am făcut greșit?! Mă gândeam la tot ce am mâncat, băut, făcut, gândit, dorit… în ultimele săptămâni. Îmi exploda capul de atâtea gânduri, griji și analize… și peste toate… mă simțeam foarte rău. Mă gândeam cu groază la procedura pe care ar fi trebuit să o fac, încercam să mă pregătesc psihic… dacă este posibil să te pregătești pentru așa ceva… cert este că nu reușeam să accept. Voiam să mă trezesc a doua zi și să-mi dau seama că toata povestea a fost doar un coșmar”, a continuat ea.

Dar un miracol s-a petrecut exact în ziua în care trebuia să își facă curaj pentru ceea ce avea să urmeze.

„Îmi luam putere uitându-mă în ochii care mă căutau mereu: ai lui Mathias și ai soțului meu. Primii îmi spuneau că eu sunt universul și tot ce are el nevoie, ceilalți că mă iubesc și că sunt acolo pentru mine. Cât de norocoasă eram deja! Cu asta în suflet m-am dus să mă mai vadă odată doctorița mea și să facem ce trebuia făcut… Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacția doctoriței întârzia să apară. Se uita și se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul și… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem și atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias. Are activitate cardiacă! Mă blocasem. De data aceea mi-a stat mie inima de fericire. Am ieșit din cabinet și aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol”, a povestit Lavinia Petrea.

Citește și: Lidia Buble, primul mesaj după ce s-a scris că s-a despărțit de Răzvan Simion

„Miracolul a venit pe lume într-o zi de noiembrie 2016. Se numește Klara și este o fetiță superbă pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi”, a completat știrista.

În prezent, Lavinia este mamă a trei copii – un băiețel, Mathias, și două fetițe – Klara și Karin, aceasta din urmă venind pe lume în august 2018.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lavinia Petrea și familia ei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!