Doinița Oancea iubește din nou! Prima imagine cu actrița și cu noul ei iubit

De Unica.ro, pe

În aprilie 2021, Doinița Oancea (37 de ani) a dezvăluit că ea și logodnicul ei, Adrian Călin, s-au despărțit. Au format un cuplu timp de 5 ani și jumătate și erau logodiți din vara anului 2019.

„[Cererea în căsătorie] s-a întâmplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci.

După vreo doi ani am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună. Ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă”, spunea Doinița Oancea în 2019, în emisiunea Vorbește Lumea.

Doinița OanceaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Doinița Oancea iubește din nou! Prima imagine cu actrița și cu noul ei iubit

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani și jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă, trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire”, mărturisea actrița în primăvara anului acesta.

„Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani și jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea.

Cred că, la un moment dat, evoluăm diferit. Eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închisă, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc.

Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mai spus Doinița Oancea despre despărțirea de Adrian Călin, potrivit Spynews.

Recent, în mediul online, actrița a publicat prima imagine alături de noul iubit. În fotografie, atât Doinița, cât și noul ei partener își țin mâna pe coapsa celuilalt. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Actrița Doinița Oancea a pierdut două persoane dragi la interval de 43 de zile

Mario Fresh, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Alexia Eram s-ar despărți

Edan, fiul lui Victor Pițurcă, încă nu poartă numele tatălui. Ce a dezvăluit Vica Blochina

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița

„Două săptămâni, dacă nu mai bine, am avut niște dureri suboccipitale foarte puternice. N-au încetat cu niciun cocktail de medicamente încercat de mine, nici cu masaj, motiv pentru care am mers la doctorița mea de familie.

Dumneaei a considerat că trebuie să-mi dea o trimitere la reumatolog. Am fost, am făcut o radiografie și acum o să trebuiască să încep kinetoterapia”, mărturisea Doinița Oancea în martie 2021, în mediul online.

„Fiecare durere de cap este foarte diferită, chiar dacă poate părea că durerea mea de cap seamănă cu durerea ta. (…) În cazul meu, este o problemă cu coloana cervicală, partea de sus, în alte cazuri nu se știe niciodată, așa că vă sfătuiesc să mergeți la doctor”, a încheiat actrița atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!