Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle înainte de Crăciun: „Ar putea însemna finalul oricărei relații cu Familia Regală”

De Unica.ro, pe

Meghan Markle și prințul Harry vor petrece sărbătorile de iarnă departe de Familia Regală britanică. Iar decizia le aparține în totalitate ducilor de Sussex.

Mezinul suveranului britanic a decis, deși se află pe lista de invitați, să nu participe la festivitățile de la Sandringham anul acesta.

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor petrece Crăciunul la Sandringham

Acesta este primul Crăciun pentru Familia Regală fără regina Elisabeta a II-a. Deși Harry și Meghan au fost alături de familia lor din Marea Britanie la funerariile regratatei regine, cei doi nu plănuiesc să revină în Regatul Unit de Crăciun, potrivit Daily Mirror.

Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle înainte de Crăciun: „Ar putea însemna finalul oricărei relații cu Familia Regală”

O sursă apropiată sugerează că relația Prințului Harry cu familia sa s-a răcit foarte tare, mai ales în ultima perioadă, după ce ducele de Sussex a anunțat că la începutul anului viitor va lansa cartea autobiografică „Rezervă”.

„Această carte ar putea însemna finalul oricărei relații pe care Harry și-o mai dorește cu familia sa”, a afirmat sursa citată.

Ducele se Sussex lansează „Rezervă”, cartea care l-ar putea costa titlul regal

Prințul Harry a oferit primele detalii referitoare la cartea sa de memorii. Aceasta va fi lansată pe data de 23 ianuarie 2023.

Mult așteptata carte a prințului Harry, în care ducele de Sussex își spune povestea de viață, va crea ceva vâlvă în interiorul Familei Regale britanice. Chiar titlul cărții, „Spare” (Rezervă) este un afront adus Casei Regale.

Mai mult, potrivit Mirror.co.uk, titlul cărții este legătura dintre statutul lui Harry ca cel de al doilea născut al prințului moștenitor și poziția fratelui său mai mare, Prințul William.

Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle înainte de Crăciun: „Ar putea însemna finalul oricărei relații cu Familia Regală”

Surse regale au afirmat că acest titlu pe care Prințul Harry l-a ales este „un alt atac asupra familiei după ce a cerut dreptul la intimitate”. Mai mult, experții regali sunt de părere că în urma lansării cărții, Harry și-ar putea pierde titlul regal.

Descriind cartea ce va apărea la începutul anului 2023, editura Penguin Random House spune că „Rezervă” va duce „cititorii imediat înapoi în cele mai groaznice imagini ale secolului douăzeci: doi tineri băieți, doi prinți, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea împietrită și îngrozită”.

În România, cartea va apărea la editura Nemira.

„«Rezervă» este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința”, scrie Editura Nemira într-un comunicat. 

În volumul „Rezervă”, prințul Harry include detalii privind copilăria și maturizarea sa, în calitate de membru al familiei regale britanice, dar vorbește și despre perioada petrecută în armată, în Afganistan, căsătoria cu Meghan Markle și experiențele sale în calitate de tată a doi copii – Archie, 3 ani și Lilibet, 1 an.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!