De ce poartă Oana Roman peruci în ultima vreme. Ce problemă are vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 iulie 2021, 12:07

Oana Roman (45 de ani) a dezvăluit recent în mediul online de ce poartă din ce în ce mai des peruci. Vedeta de televiziune și Marius Elisei (34 de ani) s-au împăcat în iunie 2021, la trei luni de la semnarea actelor de divorț.

Perechea are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Oana și Marius formează un cuplu din anul 2013. „Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ceea ce am simțit amândoi, pentru binele și împlinirea noastră ca familie”, a mărturisit Oana despre împăcare.

De ce poartă Oana Roman peruci în ultima vreme. Ce problemă are vedeta

Oana a dezvăluit de curând în mediul online de ce, în ultima vreme, apare doar purtând peruci. „Am părul foarte deteriorat și, până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile.

De ce poartă Oana Roman peruci în ultima vreme. Ce problemă are vedeta

Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am. Și varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine. Și ca să îmi schimb look-ul foarte des și ca să aștept până ce se va regenera părul meu”, a dezvăluit vedeta TV.

Tot recent, Oana a mărturisit că va suferi o operație estetică în toamna anului acesta. „Eu complexată n-am fost niciodată. Am o singură problemă pe care vreau să o rezolv, iar, pentru asta, o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest, eu complexe n-am avut”, a spus Oana pe Instagram.

În ultimul an, Oana a slăbit considerabil. Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală ce are ca scop îndepărtarea excesului de piele și grăsime de la nivelul abdomenului inferior. În același timp, se pot întări și mușchii abdominali pe linia mediană sau se pot rezolva probleme de perete abdominal (hernii, eventratii).

Citește și:

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Oana Roman duce de peste 10 ani o luptă cu această alergie

După ce a fost aspru judecată pe rețelele de socializare pentru manichiura sa, Oana a explicat că aparențele pot înșela. „Astăzi e ziua în care mă duc să mă răsfăț. Mă duc la coafor și la manichiură. S-a creat o discuție întreagă pe tema unghiilor mele, că am nu știu ce sub unghii.

Da, timp de peste 10 ani am avut o alergie severă la mâini, din cauza produselor de la manichiură care-mi făceau carne vie sub unghii. Buricul degetului era o rană totală. Nu mi-am mai pus unghii cu gel și cu nimic foarte mulți ani, încercând să scap de această alergie.

Aveam carne vie la buricele degetelor și după ce am reușit să scap de ea, carnea aia vie s-a uscat și s-a lipit”, a spus Oana Roman la Insta Story. „Nu mai poate fi dată jos, pentru că aș intra în carnea sănătoasă și aș avea dureri și alte răni.

Nu am ce să fac, am rămas cu aceste excrescențe sub unghie, la nivelul de sus al buricului degetului la toate unghiile. Deci nu mai săriți, nu mai jigniți, nu mai râdeți de alții, pentru că nu știți ce e în spatele a ceea ce vedeți de multe ori”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!