Cum se simte Nicole Cherry în al doilea trimestru de sarcină

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 iunie 2021, 15:57

Nicole Cherry (22 de ani) și iubitul ei, Florin Popa (30 de ani), vor deveni părinții unei fiice anul acesta. De curând, în mediul online, artista a dezvăluit cum se simte în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Părinții solistei sunt nerăbdători să devină bunici, deși tatăl lui Nicole a negat inițial speculațiile referitoare la sarcină. Pentru a-și lăsa fiica să facă anunțul într-un mod special, prin lansarea piesei Scrie-mi pe suflet, George Ghinea declara pe 7 iunie 2021 pentru Impact.ro:

„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”.

Cum se simte Nicole Cherry în al doilea trimestru de sarcină

Cum se simte Nicole Cherry în al doilea trimestru de sarcină

Ulterior, Nicole a declarat: „Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine și mă susțin necondiționat”. Pe Instagram, solista a mai dezvăluit recent:

„M-am trezit la 09:30 și nici măcar acum nu am reușit să mă pregătesc pentru ziua asta, să fac și eu ce trebuia să fac. Chiar nu pot astăzi. Vremea asta îmi dă viața peste cap, jur. Nu știu cum sunteți voi, cred că se trage și de la sarcină, dar și de la vremea asta.

Am trecut în cel de-al doilea trimestru, vă spun pentru că am primit foarte multe întrebări. Mă rog, mi-ați spus că din cauza asta e starea de somnolență. Nu am o stare neapărat de somnolență, cât n-am chef să fac lucruri.

Citește și:

Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Ce videoclip a postat pe Instagram

Olivia Steer, acuzată de antisemitism. Ce mesaj a publicat fosta prezentatoare TV în mediul online

Ce mare a crescut și ce frumos este fiul lui Alexandru Pițurcă și al Cristinei Ich

Asta cred că e mai mult din cauza vremii, pentru că zilele trecute am fost foarte activă, sau pur și simplu cred că am obosit și că mai am nevoie de câte o pauză”. Într-un interviu oferit recent, Nicole a vorbit și despre nuntă: „Nu ne-am gândit încă la căsătorie. Focusul nostru este bebe, momentan”.

Nicole consideră diferența de 8 ani dintre ea și iubitul ei este un atu

Cântăreața este convinsă că diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, respectiv cei 8 ani, reprezintă un atu. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam.

Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea Nicole în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!