Cum se menține soția lui Ilie Năstase în formă?

De Unica.ro, pe

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani) este căsătorit cu Ioana Simion, alături de care își dorește să devină din nou tată. Recent, Ioana a dezvăluit cum se menține în formă.

Cum se menține soția lui Ilie Năstase în formă?

„Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 de kg am ajuns la 59.

De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am făcut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți (n.r. râde în hohote).

Cum se menține soția lui Ilie Năstase în formă?

Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât.

Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajută foarte mult.

Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineață «Băi, ai o piele și o carne tare pe tine, ca una de 20 de ani!», și asta datorită masajelor. Nu am operații, în afară de silicoane.

Nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusețare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a povestit Ioana Năstase în exclusivitate pentru Click!.

Ilie Năstase: „Ne gândim să facem și un copil”

„Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine. Mă simt liniștit. (…)

E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil, dacă eu sunt în puteri.

Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta”, a declarat Ilie Năstase, în emisiunea TV 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Foto: Facebook

Citește și:

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!