Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, mama Antoniei (31 de ani), Denise Iacobescu (53 de ani), a publicat o nouă imagine în descrierea căreia a scris: „Îmbătrânirea are o frumusețe aparte pe care trebuie să o respectăm”.

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

„Te pup, om frumos și fizic și la caracter! ; Sunteți absolut minunată! 💕💕 Dacă nu ți-aș fi văzut numele scris, aș fi zis că e o poză cu Gina Lollobrigia. Ești 1 : 1 ♥️♥️ ;

Wow ❤️ Absolut di-vi-nă! 😍😍😍 ; Radiezi, Denise! Cu, sau fără machiaj. Emani gingășie, duioșie, dulceață, căldură. Energia aceea a unui om frumos în interior 🌹❤️”, au comentat urmăritorii lui Denise.

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

La sfârșitul lunii octombrie, alături de o altă imagine, mama Antoniei a mai scris: „Daaa! Cu un pic de păr alb … cu „ceva” burtică … dar sunt fericită. 😜

Prefer să fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea, 53 de ani, decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani. Fii fericit cu tine însuți, dar nu te delăsa! 😉💪 Pentru totdeauna tânără în inima mea”.

De ce au revenit Antonia și mama ei în România? 

În trecut, mama Antoniei a format un cuplu cu un bărbat de origine americană. Denise ar fi pus capăt relației, lucru care l-a determinat pe bărbat să recurgă la un gest extrem de josnic.

Rănit, bărbatul a denunțat-o pe Denise, care ar fi lucrat pe teritoriul Statelor Unite fără a avea toate actele necesare. Potrivit unor surse din anturajul familiei, la începutul anilor 2000, mama Antoniei se afla în Las Vegas.

Acolo, Denise lucra într-un salon de cosmetică. Deși credeau că vor rămâne în America pentru tot restul vieții, cele două s-au întors în România când Antonia avea 18 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Cum se organizează Roxana Blagu de când a devenit din nou mămică?

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!