Cum a reușit Alex Bodi să o împace mereu pe Bianca Drăgușanu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 16 noiembrie 2020, 16:48
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de o relație presărată cu repetate despărțiri și împăcări. Cu toate că cei doi și-au spus adio de mai multe ori, relația lor nu s-a încheiat...

După ce în presă s-a speculat că Alex Bodi ar fi fost violent fizic cu Bianca Drăgușanu, afirmație argumentată de vânătăile pe care Bianca le avea pe corp și care au fost surprinse în diferite fotografii postate de blondă pe conturile de socializare, cei doi au decis să-ți mai acorde o șansă. Se pare că cel care a făcut primul pas a fost Alex Bodi, care a invitat-o pe Bianca într-o vacanță în Hong Kong.

Cu toate că Bianca Drăgușanu îl blocase pe toate mijloacele de comunicare posibile, omul de afaceri a făcut tot posibilul să stea de vorbă cu ea și să-i mai ceară o șansă și a contactat-o de pe un alt număr de telefon: ”Bianca, la început, voia să îi închidă telefonul, dar, din curiozitate, a acceptat să vorbească cu el. Voia să îl audă cum își cere scuze și cum își motivează gesturile pe care le-a făcut. Apoi, văzând că el chiar regretă sincer cele întâmplate și că, cu adevărat, simte ceva pentru ea, a acceptat să îi mai dea o șansă. El i-a propus să meargă împreună în Hong-Kong, chiar dacă acolo are de încheiat niște afaceri serioase, iar ea, de test, a acceptat. Este, ca să spun așa, o vacanță de probă pentru el, doar după ce se vor întoarce vopr putea spune, cu adevărat, dacă mai formează sau nu un cuplu”, – a dezvăluit un apropiat de-al Biancăi Drăgușanu pentru Wowbiz.ro.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi 1

Se pare că motivele care duc la aceste despărțiri repetate ar fi legate de gelozia afaceristului care vrea să dețină controlul absolut asupra iubitei sale, Bianca Drăgușanu: „Sunt împreună, este real sută la sută. Însă, nu avem doar lapte și miere aici! Totul este la extreme în relația asta, iar Bianca nu îi iese din cuvânt lui Alex. Situația nu îi este confortabilă, chiar dacă pare că o acceptă… Vom vedea și cum va reacționa în viitor, căci și ea este o fire vulcanică, iar ulciorul… nu merge de multe ori la apă. Cert este că discuțiile lor au legătură cu gelozia.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi 1

În ciuda faptului că nu recunoaște, afaceristul este posesiv, vrea să dețină controlul, lucru greu de realizat, căci și Bia este obișnuită să aibă ultimul cuvânt! Are și de ce pentru că este o femeie care arată bine, este realizată financiar, astfel că poate merge oriunde în lume, călătorește la business class, stă în hoteluri de fițe și se plimbă prin cele mai scumpe magazine, pe banii săi. În concluzie este o persoană puternică și greu de înlocuit din viața cuiva. De aceea, pe undeva, ei chiar seamănă, atât fizic, cât și ca fel de a fi și a de trăi pe picior mare. Fără exagerare, sunt ca două săbii în aceeași teacă… surpriză însă, se atrag ca doi magneți”, – au dezvăluit surse din apropierea Biancăi Drăgușanu pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!