Cum au reacționat Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, la acuzațiile aduse de Meghan Markle

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 martie 2021, 17:36
Interviul acordat de Meghan Markle, alături de Prințul Harry, celebrei realizatoare TV Oprah a stârnit reacții în îngreaga lume. Însă toată lumea aștepta, de fapt, cu sufletul la gură, răspunsurile membrilor Casei Regale la acuzele făcute de Ducesa de Sussex. 

La o zi de la reacția Reginei, iată că a venit rândul lui William și al lui Kate. Cu toate că ei nu au trimis nicio declarație oficială publicului, apropiați ai Ducilor de Cambridge au declarat presei britanice că amândoi sunt întristați de acuzațiile lansate de Meghan Markle.

Conform Entertainment Online, „William e devastat după interviu. Mai ales pentru că soția lui a fost pusă într-o lumină atât de proastă. Kate a fost târâtă în acest scandal fără să aibă vreo vină. În plus, și ea e deranjată de cuvintele pe care Meghan Markle le-a spus la adresa ei, pentru că Kate și Harry mereu au avut o relație specială, au fost foarte apropiați, iar Kate a făcut tot posibilul pentru a repara relația dintre soțul ei, William, și fratele lui mai mic, Prințul Harry„.

În cadrul interviului cu Oprah, Meghan Markle a spus că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi făcut-o să plângă cu doar câteva zile înainte de nuntă. „Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată… avea legătură cu fetele cu flori de la nuntă și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele. Ulterior, mi-a oferit un buchet de flori și un bilet în care și-a cerut iertare. A făcut ce aș fi făcut și eu dacă aș fi știut că am rănit pe cineva, corect, mi-aș fi asumat. A fost șocant doar că s-a întâmplat foarte târziu, la câte, 6, 7 luni de la nunta noastră, de la momentul conflictului”, a completat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!