Cum arată Yasmine Bleeth la 17 ani după ce a renunțat la actorie

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 13:06
Yasmine Bleeth, cunoscută din filmul Baywatch, unde a jucat alături de Pamela Anderson, a fost văzută pentru prima dată în public, la 17 ani de când a renunțat la Hollywood.

Fosta actriță, care i-a dat viață lui Caroline Holden în anii 1990, a trecut prin mai multe perioade dificile. În timpul filmării show-ului aceasta făcea abuz de substanțe, ceea ce a dus la concedierea ei.

Acum, Yasmine, în vârstă de 51 de ani, nu mai arată deloc ca bomba sexy care a cucerit inimile a milioane de bărbați.

Aceasta a fost surprinsă zilele trecute când își plimba câinele, doar că nu mai are formele de altădată. Din contră, are multe kilograme în plus și poartă haine largi.

Cum arată Yasmine Bleeth la 17 ani după ce a renunțat la actorie

Citește și: Pamela Anderson a divorțat la 12 zile după ce s-a căsătorit cu Jon Peters.

Dependențele care i-au distrus cariera lui Yasmine Bleeth

Yasmine Bleeth trebuia să fie doar un invitat în Baywatch, însă publicul a iubit-o atât de mult încât a rămas pentru patru sezoane.

Dar carierea ei s-a destrămat din cauza problemelor pe care le-a avut cu drogurile, iar studiourile de film și tv au pus-o pe lista neagră deoarece era considerată o persoană dificilă.

Pentru a scăpa de dependența de cocaină, aceasta s-a internat într-o clinică de reabilitare. Apoi, în 2001 a fost arestată după ce poliția a găsit cocaină în mașina ei, în urma unui accident auto. A fost condamnată la 100 de ore de serviciu în folosul comunității. La reailitare l-a cunoscut pe Paul Cerrito cu care s-a căsătorit în august 2002. Cei doi încă sunt căsătoriți.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Yasmine Bleeth de pe vremea când juca în Baywatch.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!