Cum arată fiul Ozanei Barabancea. Andrew are 17 ani, a slăbit și atrage toate privirile

De Mădălina Manole pe
Ozana Barabancea se poate mândri cu doi copii frumoși și talentați care par să-i calce pe urme, ambii fiind elevi ai Liceului de Muzică George Enescu.

Ozana Barabancea și fostul său soț, Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat, au împreună doi copii, pe Andrew, care tocmai a împlinit 17 ani, și pe Gloria, în vârstă de 14 ani. Cu ocazia aniversării, Andrew a postat pe rețelele de socializare fotografii de la petrecerea dată în cinstea sa și am putut aprecia cât de frumos a crescut și s-a dezvoltat băiatul Ozanei Barabancea.

Andrew, Ozana Barabancea 1

Dacă în fotografiile de acum câțiva ani, Andrew părea să aibă câteva kilograme în plus, iată că acesta s-a transformat într-un adolescent care poate suci oricând mințile domnișoarelor, cu toate că inima sa este deja furată.

Andrew, Gloria Ozana Barabancea

„La multi ani , fiule! Să îți dea viața exact ceea ce îi vei cere . Dar pentru asta, să fii înțelept și să îi ceri ceea ce îți este util spre zidirea ta sufletească. Eu te sfătuiesc să alegi fericirea permanentă, fie ea și patologică. Și fii mereu în contact cu EL, cu Hristos! Și îți mai vând un pont: să îți treacă zilele pe plăcut Lui Dumnezeu. Pentru că așa te va ține mereu cu sufletul curat !
La mulți ani, fiule! Cu iubire, mama ta !” – a fost mesajul public scris de Ozana Barabancea cu ocazia zilei de naștere a fiului său, Andrew.

Totodată, nu putem să nu observăm cât de frumoasă și gingașă este fata Ozanei Barabancea, Gloria. Solista este extrem de mândră de aceasta și pe bună dreptate: „Doamne, multumesc pentru copiii mei!” – a fost mesajul postat de aceasta la una dintre fotografiile cu Gloria de pe Facebook.

Gloria, Ozana Barabancea

Citește și – Cum arată Ozana Barabancea cu aproape 20 de kilograme mai suplă

Citește și – Iată cu ce dietă a slăbit Ozana Barabancea 40 de kilograme!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro