Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, despre noaptea nunții: „Dacă rămâneam, nu cred că mai eram în viață”

De Mădălina Manole, pe
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut dezvăluiri despre nunta lor care a avut lor în Republica Moldova. Prezentatorul TV și jurnalista s-au aflat la un pas de moarte, norocul lor fiind că au fost inspirați și au ales să plece la timp.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au trecut prin momente dificile în urmă cu șapte ani, imediat după nuntă, care a avut lor în Republica Moldova, de unde este jurnalista. Cei doi erau cazați la un hotel luxos, însă au intrat în vizorul rackeților și au scăpat ca prin urechile acului: „Eu care sunt din Republica Moldova şi toată lumea vorbeşte despre acei rackeţi, ziceam bateţi câmpii, nu există aşa ceva. Se pare că există, nu îi întâlnisem eu până atunci. Au vrut să ne fure maşina, era una foarte scumpă. Am stat într-un hotel de cinci stele, erau puţine de cinci stele pe vremea aceea, acolo. Ţin minte că era la intrare un paznic care semăna cu Tolea Ciumac, mare de tot care tot timpul îl întreba pe Cristi (n.r. Sabbagh, nașul lor) dacă îi dă maşina la spălat. El chiar a vrut să îi dea maşina. I-am zis cum să facă aşa? Ăla a văzut că nu îi dă maşina să o spele, a lăsat mai jos rampa care bloca roţile maşinii. Noi am plecat, ne-am căsătorit, am mers apoi la un local, să petrecem, şi a fost excelent. Ne-am întors euforici puţin, băusem câteva pahare de vin. Când am coborât din maşină, ne-am trezit fixaţi de nişte gorile. Vreau să zic că aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Sper să nu mai văd vreodată. Erau inumani!” – a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru Viva.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu

„Era clar că vor să ne facă ceva pentru că ne fixau cu privirea. Recepţionerii au făcut semn să tacă. Apoi ei încercau să intre cu cardul într-o cameră de lângă noi. Ne-am dat seama atunci că trebuie să plecăm. Ne-am făcut bagajele, am ieşit cu ele din hotel, uşor…uşor. Noi trebuia să stăm şi ziua următoare. Marele avantaj a fost că era poliţie la fiecare intersecţie, fiind Paştele era plin de Poliţie pe străzi. Cert e că am ajuns până la urmă la Ungheni, la socrii, şi am sărbătorit acolo. Dacă rămâneam în acea noapte, nu cred că mai eram în viaţă în acest moment. Nici eu, nici Cristina, nimeni”, – a completat Mădălin Ionescu.

Citește și – Cătălin Botezatu, declarații controversate: ”M-au atras femeile cu probleme” 

Citește și – Florin Busuioc va fi operat din nou. Care este starea de sănătate a actorului 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!