Controversata viață amoroasă a lui Tom Jones. I-au trecut prin pat 250 de femei, deși nu s-a despărțit niciodată de soție

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 14:52

Tom Jones este în atenția publicului de peste 50 de ani. Cu o discografie variată și o listă lungă de premii primite pentru realizările artistice, cântărețul, astăzi în vârstă de 82 de ani, va rămâne mereu în inimile oamenilor cu hiturile sale memorabile.

Dar oare cât știe publicul despre viața lui personală? Povestea vieții private a lui Tom Jones este direct proporțională cu impactul muzicii sale asupra celor care l-au descoperit pe plan artistic.

S-a căsătorit cu iubita din școală

Tom Jones s-a căsătorit cu marea lui iubire din copilărie și adolescență Melinda Trenchard (cunoscută drept Linda) în 1957, când avea doar 17 ani. În autobiografia sa “Over the Top and Back”, Tom și-a amintit cum s-a îndrăgostit de Linda când aveau amândoi doar doisprezece ani. Ei mergeau la aceeași școală în Treforest, South Glamorgan.

Controversata viață amoroasă a lui Tom Jones. I-au trecut 250 de femei prin pat, deși nu s-a despărțit niciodată de soțieIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citeşte şi: Tom Jones are un fiu secret care cântă pe străzi pentru a-și câștiga existența

Tom și Linda au fost căsătoriți timp de 59 de ani până la moartea ei în 2016, după o luptă „scurtă, dar acerbă” cu cancerul, notează Daily Star.

În urma veștii decesului ei, Tom a adus un omagiu emoționant femeii care i-a fost alături încă de când era adolescent, în cadrul Pride of Britain Awards.

„Recent mi-am pierdut soția, soția mea a murit și a fost foarte importantă pentru mine. Sunt mulți oameni de care sunt mândru. Trebuie să merg mai departe, trebuie! Dacă nu o fac, voi cădea. Așa că muzica și tot ce este legat de ea mă ține în viață, mă menține pe linia de plutire. Și asta și-ar dori ea. Ea mi-a spus asta. Și așa îmi dă putere. Ea știa cât de mult însemna pentru mine. Și o să o fac… Îmi țin capul sus.”

Tom Jones, un sex-simbol al anilor ‘60

Reputația artistului de Don Juan al muzicii nu era o noutate pentru nimeni. Tom Jones a vorbit de mai multe ori, cu multă sinceritate, despre aventurile pe care avut de-a lungul carierei și despre ce impact au avut ele asupra soției.

Viața cu un artist de talia lui Tom Jones nu avea cum să fie una ușoară pentru o femeie. Mai ales că la doar câteva luni după ce s-au căsătorit, Tom și Linda au devenit părinți, când a venit pe lume băiatul lor, Mark, în 1957. Mark a călcat pe urmele tatălui său în industria muzicală și a devenit managerul tatălui său în anii 1980.

În timp ce soțul era mai mereu plecat în turnee, Linda stătea acasă, în Beverly Hills pentru a avea grijă de copil. Linda a rămas departe de lumina reflectoarelor.

Citeşte şi: Tom Jones, nevoit să își anuleze un concert din cauza problemelor de sănătate

Sean Smith, biograful lui Tom, a declarat că, deși cuplul era căsătorit de mai bine de cinci decenii, probabil că au petrecut doar 10 ani unul în compania celuilalt.

I-au trecut prin pat peste 200 de femei

În trecut, artistul a recunsocut că i-au trecut prin pat circa 250 de femei, deși el nu s-a despărțit niciodată de Linda.

Printre numele celebre cu care Tom ar fi avut legături amoroase de-a lungul anilor se numără cântăreața de la “Supremes”, Mary Wilson, cu care ar fi fost împreună timp de doi ani; prezentatoarea TV Charlotte Laws; fosta Miss World, Marjorie Wallace și actrița Cassandra Peterson, cunoscută ca Elvira, din filmul “Mistress of the Dark”.

Despre relația cu Mary, Tom spunea că a însemnat mult pentru el. Ei se apropiaseră atât de tare, încât solista de la “Supremes” ajunsese să-i cunoască soția:

„Atunci, în anii ’60, ne-am apropiat, trebuie să recunosc. Nu pot nega asta. Dar a ajuns să o cunoască pe soția mea pentru că eu eram încă fericit în căsnicie. Sincer. Și au devenit prietene. A devenit prietenă de familie. Ea l-a cunoscut chiar și pe fiul meu. Ceea ce a început ca un flirt s-a transformat într-o prietenie autentică și am rămas așa până când ea a murit.”

Citeşte și: Apariții wow și apariții bau la Grammy 2023. Madonna a fost de nerecunoscut, în timp ce Jennifer Lopez a uimit cu ținuta sa

Aventura lui Tom Jones cu fosta Miss World, Marjorie Wallace, a ieșit la iveală în 1976.

Într-un interviu din Sunday Times din 2015, Tom Jones a dezvăluit că soția sa a aflat despre aventura lui cu ea și l-a confruntat cu furie. „Am stat acolo și am încasat-o”, a spus el. „M-a dat peste bărbie. Dădea cu pumnii în mine și a țipa.”

Când a întâlnit-o pe Katherine Berkery, care era model într-un club de noapte, în 1987, perechea a avut o scurtă aventură, dar care s-a dovedit a fi cea mai controversată. După idila cu Jones, Berkery a aflat că este însărcinată. Jonathan Berkley este, așadar, al doilea fiu al lui Tom Jones. El s-a născut în 1987. Un test ADN a demonstrat că băiatul era al artistului. Dar relația lor nu a mai continuat.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!