Îl mai iubește sau nu Claudia Pătrășcanu pe Gabi Bădălău? Ce a declarat vedeta despre tatăl copiilor ei

Ultimul update Luni, 26 aprilie 2021, 18:12

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019. În prezent, cuplul luptă în instanță pentru obținerea custodiei celor doi fii ai lor, Gabriel și Nicolas, care locuiesc acum în Agigea cu mama și cu bunica lor.

Claudia Pătrășcanu a spus dacă îl mai iubește pe Gabi Bădălău

De curând, solista a vorbit despre fostul ei partener de viață și despre sentimentele pe care le are față de acesta. Pentru binele copiilor lor, fosta pereche a petrecut recent un weekend în calitate de familie. Cu toate acestea, niciunul nu-și dorește o împăcare.

„Îl auzeam [spunând] cumva că sunt geloasă sau că nu îi dau pace. Să ne amintim că eu am înaintat acest divorț. Eu nu mi-am mai dorit această căsnicie. Nu mă mai regăseam.

Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente. Eu, în momentul de față și de [mai] mult timp, nu mai am sentimente de iubire pentru acest bărbat”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Din nefericire, s-a dus și respectul, pentru că atunci când un om îți face atât de multe nici nu poți să vrei… Nu mai am niciun sentiment pentru acest om”, a mai spus artista, tot la Antena Stars.

„Pretendenți am, sunt mulți bărbați care mă plac, care îmi trimit flori și [pe care] le refuz, bărbați care mă invită în țările calde. Niciodată în viața aceasta, cu oricine voi fi eu, [pentru că] nu voi rămâne singură, nu voi permite niciunui bărbat să vorbească urât despre tatăl copiilor mei”, a mai declarat solista.

Citește și:

Gabi Bădălău, prima declarație după ce s-a scris că a jignit-o pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

Gabi Bădălău o jignește pe Bianca Drăgușanu într-o conversație cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu

„Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există [șanse de împăcare]”, declara Gabi Bădălău la începutul lunii aprilie.

La sfârșitul lunii martie, însă, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că Gabi ar vrea să se împace cu solista. „Eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața. Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Tot în aprilie, pentru Antena Stars, Claudia a spus: „Doamne iartă-mă! Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit.

Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical. Mi se pare un pic fabulos și de râs și asta arată că nu-și dorește liniștea copiilor”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!