Cei mai importanți actori din România, serial online inedit din… bucătărie

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Mari actori din România au devenit... casnici peste noapte, din cauza situației provocate de noul coronavirus. Însă iată la ce proiect inedit s-au gândit câțiva dintre ei, pentru a păstra legătura cu publicul lor.

Lansat vineri, 27 martie 2020, primul episod al serialului online „Discutabil“ a adunat, în mai puțin de 48 de ore de la difuzare, peste 80.000 de vizualizări. Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuțiile fictive, dar atât de recognoscibile, pe care le au câțiva actori deveniți casnici peste noapte în contextul pandemiei la nivel global.

Citește și: Eroii din filmele de acțiune ale anilor ’80 și ’90 au îmbătrânit. Cum arată acum?

Discutabil în episoade

În primul episod online „Discutabil“ actorii Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, Șerban Pavlu, Marius Manole și Vlad Zamfirescu s-au pus în rolurile unor prieteni aflați într-o întâlnire online, fiecare în casa lui, întorcând subiectul pe toate părțile. Să fie acesta începutul sfârșitului? O conspirație menită să țină populația sub control? Ni se trage oare de la alinierea nefavorabilă Marte-Venus? Poate să rămână totul neschimbat, cu condiția ca noi să ne comportăm ca înainte? Sau sunt toate acestea mecanisme de care ne folosim ca să ne mascăm frica?

Citește și: Ce surpriză pregătesc artiștii din România pe TikTok

Vlad Zamfirescu mărturisește că reacțiile primite după difuzarea primului episod au fost copleșitoare: „Ne-au scris sute de persoane să ne felicite, să ne mulțumească și să ne spună că așteaptă cu nerăbdare episoadele următoare. Am avut emoții înainte de lansare, este un concept nou, în care noi am crezut, desigur, că altfel nu-l făceam, dar nu știam cum va fi primit de public. Scriitura lui Alex Popa și măiestria colegilor de proiect au ținut însă oamenii în fața ecranelor, uitându-se la noi, în fața altor ecrane, ilustrând tipologii umane în care cu siguranță ne regăsim sau îi recunoaștem pe cei din jur, mai ales în perioada aceasta. Le mulțumim tuturor celor care ne-au urmărit, sperăm să le placă și ce vom face în episoadele următoare.“

Episodul 2 a fost difuzat marți, 31 martie 2020, de la ora 22:00 și celor cinci li s-au alăturat actrițele Medeea Marinescu și Kana Hashimoto. Primul sezon al serialului online „Discutabil” va avea 12 episoade și va putea fi urmărit pe pagina de Facebook Discutabil – serial online și pe canalul de YouTube ATIC pictures.

Episodul 3 al serialului „Discutabil“ va fi live diseară, 3 aprilie, de la ora 22:00, Maia Morgenstern fiind invitatul special al zilei.

Foto: Gabriel Pătruț. Gabriel Miron. Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!