Cei mai frumoși bărbați din lume, în viziunea lui Brad Pitt

De Unica.ro, pe

Care sunt cei mai frumoși bărbați din lume? Femeile ar răspunde, probabil, Brad Pitt și George Clooney. Dar care este părerea lui Pitt? Ei bine, acesta a dezvăluit care sunt „favoriții lui”.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, ce a fost postat pe Instagram, celebrul actor a arătat fotografiile a doi bărbați pe care el îi consideră „cei mai frumoși din lume”.

„În lumea actoriei, pentru că este job-ul meu… primul loc e ocupat de Paul Newman”, a spus Pitt.

Cei mai frumoși bărbați din lume, în viziunea lui Brad PittIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Pentru că a îmbătrânit atât de frumos. Și pentru că se spune că a fost o persoană foarte specială, darnică, caldă și sinceră”, a explicat el.

„Dacă ar fi să numesc pe cineva din prezent, l-aș numi pe George Clooney pentru că, de ce nu?”, a spus vedeta de la Hollywood.

Cu ocazia acestui interviu, Brad Pitt a anunțat și lansarea noii sale colecții, numită Le Domaine Skincare. Se pare că această linie de cosmetice a fost influențată de una dintre fostele sale iubite.

„Îmi place ce a făcut Gwyneth (Paltrow)”, a spus actorul, făcând referire la revista Goop.

„Îmi este o prietenă foarte dragă și a reușit să construiască acest imperiu. (…) De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, ea a fost cea care m-a făcut să mă spăl pe față de două ori pe zi… poate”, a dezvăluit Brad Pitt.

Gwyneth paltrow și Brad Pitt s-au logodit în anul 1996, după o relație de doi ani. Însă nu au ajuns niciodată în fața altarului deoarece s-au despărțit în anul 1997.

Actorul a ținut să precizeze că, deși este brandul său, nu el este imaginea Le Domaine Skincare.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!