Ce salariu avea Emily Burghelea ca asistentă TV la Acces Direct

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 iunie 2020, 13:00
Emily Burghelea a provocat un scandal în cadrul echipei „Acces Direct” după ce și-a dat demisia în timpul emisiunii și a făcut dezvăluiri uluitoare din spatele culiselor.

Emily Burghelea riscă să fie dată în judecată de foștii ei șefi și să plătească o sumă foarte mare drept daune, situația nefiindu-i deloc favorabilă fostei asistente de televiziune care avea un salariu de 3000 de lei.

Se pare că Emily nu trăia doar din acest venit, ci primea ajutor de la familie: „Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puţin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viaţa. Din câte ştiu eu, Emily nu depinde de aceşti bani, ea a fost mereu susţinută de părinţi”, – a declarat un fost coleg al asistentei, potrivit Click.ro.

Citește și – Care este motivul halucinant pentru care Roxen a fost bătuta de iubit

Emily Burghelea a făcut, la rândul ei, declarații despre situație: „Am văzut că toată lumea vorbeşte despre faptul că sunt aşa zis bună de plată, o să vorbesc despre chestia asta şi o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp. Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc”, – a explicat Emily Burghelea într-un story pe contul ei de Instagram.

Ce salariu avea Emily Burghelea ca asistentă TV la Acces Direct

Citește și – Gabriela Cristea și Tavi Clonda se tem de infecția cu coronavirus: „Soțul meu a fost contact cu Marcel Pavel”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!