Ce s-a întâmplat în pauza publicitară a galei Premiilor Oscar după incidentul dintre Will Smith și Chris Rock

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 11:49

În cadrul galei Premiilor Oscar 2022 a avut loc un incident care a șocat lumea mondenă. Will Smith l-a pălmuit pe prezentatorul galei, actorul de comedie Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă cu privire la tunsoare soției sale, Jada Pinkett Smith.

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, făcând referire la filmul regizat de Ridley Scott în 1997, în care personajul interpretat de Demi Moore își rade părul pentru a intra în programul de pregătire al trupelor de elită SEALS.

Soția lui Will, Jada Pinkett Smith, a fost nevoită să-și radă părul pentru că suferă de alopecie, o afecțiune ce-i provoacă căderea părului. Gluma lui Rock l-a enervat la culme pe Will Smith, care s-a ridicat de pe scaun și s-a dus direct pe scenă pentru a-i trage o palmă peste față prezentatorului.

După acest incident, în pauza publicitară a galei, Will Smith a fost văzut lângă scenă împreună cu reprezentantul său de relații publice și cu actorii Denzel Washington și Tyler Perry, aceștia încercând să-l calmeze.

Citeşte şi: Fiica Stelei Popescu a scos la vânzare câteva obiecte din casa actriței

Citeşte şi: Irina Rimes, mesaj emoționant despre război: „În primele zile nu puteam gândi”

Citeşte şi: Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină electrică de golf pentru a se putea deplasa

Citeşte şi: Ce nume deosebit au ales Irina Deaconescu și Cristi Manea pentru cea de-a doua fetiță

Scott Feinberg, jurnalist de la publicația The Hollywood Reporter, a publicat pe Twitter un clip video din timpul pauzei publicitare, în care Denzel și Tyler încercau să-i spună lui Will să treacă peste incident și să se liniștească.

Will Smith a primit în cadrul aceleiași gale premiul pentru “Cel mai bun actor în rol principal”, pentru interpretarea personajului Richard Williams, tatăl campioanelor Venus ;I Serena Williams, în producția “King Richard”. Will și-a cerut iertare pentru momentul cu Chris Rock.

Vreau să cer scuze Academiei, vreau să le cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați. Acesta este un moment frumos și nu plâng că am câștigat un premiu. Richard Williams a fost un apărător feroce al familiei sale.

Sunt chemat în viața mea să iubesc oamenii. Și să protejez oamenii, și să fiu ca un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Știu, pentru a face ceea ce facem noi, trebuie să rezistăm în fața abuzului. A oamenilor care spun nebunii despre tine.

 În această industrie sunt oamenii care nu te respectă și tu trebuie să zâmbești și să te prefaci că e în regulă. – a spus Will Smith, când s-a dus să-și ia trofeul.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!